sizce hamilemiyim

delina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
13
1
22
Eki Görüntüle 3513603
arkadaşlar ünlü marka predictor ile yaptım birşey çıkmadı bu teste böyle çıktı diğer testlerde kasette olmak üzere böyle çıkıyor daha reglime 9 gün var sabırsızlıktan yaptım size hamilemiyim korkuyormu kan vermeye olumsuz birşey çıkar diye

arkadaşlar ünlü marka predictor ile yaptım birşey çıkmadı bu teste böyle çıktı diğer testlerde kasette olmak üzere böyle çıkıyor daha reglime 9 gün var sabırsızlıktan yaptım size hamilemiyim korkuyormu kan vermeye olumsuz birşey çıkar diye
Kaşındı dakika da çektiniz
i5 -10 dakika tahmini çok geç değildi

Dokuz gün var çıkması biraz zor çünkü zaten yumurtlama günün üzerinden kaç gün geçti ki bilemedim ya çok kafa karıştırıcı oldu hiç dokuz gün varken çıkar mı bilemiyorum ben de hiç öyle bir şey olmadı ama bu markayı da biliyorum ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı yani pozitif çıkarmamıştı daha doğrusu hep negatif’i gördüm kaset test yap diyeceğim o da çok erken bu testi eczaneden aldınız değil mi

evet eczaneden aldım kaset testdede böyle çıktı sabah erkenden yaptım kaset testi üstelik

evet eczaneden aldım kaset testdede böyle çıktı sabah erkenden yaptım kaset testi üstelik
Kaset teste çıkıyorsa olabr mı olur vallah ay inşallah ya sen tekrardan böyle üç gün boyunca yap sabahları baktın koyulaşma var sonra kan ver sonra eşine sürpriz yap ama kaset testle bunu devam et al 2.03 tane dursun evde sabahları yap bakalım koyulaşma olacak mı eğer baktım koyulaşmaya doğru gidiyor çünkü en düşük 15’te algılıyor desek iki gün sonra 30’da falan olur beta bu sadece ihtimal üzerine konuşuyorum yani sayıları öylelikle beta da yükseleceği için çizgide koyulaşma olacak baktın var hemen bir kan tahlili veriyoruz sonra bizimle de paylaşıyorsun tamam mı merakla bekliyor olacağım

Şu mesajın verdiği samimiyet duygusu tebessüm ettirdi. Çok tatlısınız

pekisteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için mutlaka paylaşacağım

Son günlerde bu forumda gördüm. Regle 9 10 gün kala böyle silik görüp kanda negatif çıkan yani gebe olmayan. Ve üzülen... Bu kadar erken denemelerle üzmeyin kendinizi Ama inşaAllah gerçekten vardır

pekisteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için mutlaka paylaşacağım
Rica ederim kuzum ben de yaşadığım için şimdi o yüzden biliyorum biraz da tecrübe edindim bu konuda ondan dolayı mutlaka iki gün daha bekle ama o iki gün boyunca mutlaka testlerı yap iki gün sonra yazacağım bak ona göre

Şu mesajın verdiği samimiyet duygusu tebessüm ettirdi. Çok tatlısınız
Ya canımsın kuzum artık o kadar çok çok üzülüyorum ki burada üzülen insanları görmekten herkes heyecanla bekliyor elimden geldiğince insanları rahatlatmaya çalışıyorum bilmiyorum ya herkes mutlu olsun da ben boyle burdan takıp edıyorum güzel haber almak cok güzel gelıyor bana mutlu oluyorum

Son günlerde bu forumda gördüm. Regle 9 10 gün kala böyle silik görüp kanda negatif çıkan yani gebe olmayan. Ve üzülen... Bu kadar erken denemelerle üzmeyin kendinizi Ama inşaAllah gerçekten vardır
inşallah bir düşük bir kimyasal oldu çok istiyorum

Daha çok erken bırak çocuk bir döllensin hormon üretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…