Kac gun var adetınıze
i5 -10 dakika tahmini çok geç değildiKaşındı dakika da çektiniz
9 gün varKac gun var adetınıze
Dokuz gün var çıkması biraz zor çünkü zaten yumurtlama günün üzerinden kaç gün geçti ki bilemedim ya çok kafa karıştırıcı oldu hiç dokuz gün varken çıkar mı bilemiyorum ben de hiç öyle bir şey olmadı ama bu markayı da biliyorum ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı yani pozitif çıkarmamıştı daha doğrusu hep negatif’i gördüm kaset test yap diyeceğim o da çok erken bu testi eczaneden aldınız değil mi9 gün var
ovula lifeTestin markası ne
evet eczaneden aldım kaset testdede böyle çıktı sabah erkenden yaptım kaset testi üstelikDokuz gün var çıkması biraz zor çünkü zaten yumurtlama günün üzerinden kaç gün geçti ki bilemedim ya çok kafa karıştırıcı oldu hiç dokuz gün varken çıkar mı bilemiyorum ben de hiç öyle bir şey olmadı ama bu markayı da biliyorum ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı yani pozitif çıkarmamıştı daha doğrusu hep negatif’i gördüm kaset test yap diyeceğim o da çok erken bu testi eczaneden aldınız değil mi
Canım canım burda görünce yazayım dedim nasılsın özleştik yaKaşındı dakika da çektiniz
Hemen özele geçiyorum bebeğimCanım canım burda görünce yazayım dedim nasılsın özleştik ya
Kaset testinde resmini atabilirimisinizevet eczaneden aldım kaset testdede böyle çıktı sabah erkenden yaptım kaset testi üstelik
Kaset teste çıkıyorsa olabr mı olur vallah ay inşallah ya sen tekrardan böyle üç gün boyunca yap sabahları baktın koyulaşma var sonra kan ver sonra eşine sürpriz yap ama kaset testle bunu devam et al 2.03 tane dursun evde sabahları yap bakalım koyulaşma olacak mı eğer baktım koyulaşmaya doğru gidiyor çünkü en düşük 15’te algılıyor desek iki gün sonra 30’da falan olur beta bu sadece ihtimal üzerine konuşuyorum yani sayıları öylelikle beta da yükseleceği için çizgide koyulaşma olacak baktın var hemen bir kan tahlili veriyoruz sonra bizimle de paylaşıyorsun tamam mı merakla bekliyor olacağımevet eczaneden aldım kaset testdede böyle çıktı sabah erkenden yaptım kaset testi üstelik
Şu mesajın verdiği samimiyet duygusu tebessüm ettirdi. Çok tatlısınızKaset teste çıkıyorsa olabr mı olur vallah ay inşallah ya sen tekrardan böyle üç gün boyunca yap sabahları baktın koyulaşma var sonra kan ver sonra eşine sürpriz yap ama kaset testle bunu devam et al 2.03 tane dursun evde sabahları yap bakalım koyulaşma olacak mı eğer baktım koyulaşmaya doğru gidiyor çünkü en düşük 15’te algılıyor desek iki gün sonra 30’da falan olur beta bu sadece ihtimal üzerine konuşuyorum yani sayıları öylelikle beta da yükseleceği için çizgide koyulaşma olacak baktın var hemen bir kan tahlili veriyoruz sonra bizimle de paylaşıyorsun tamam mı merakla bekliyor olacağım
pekisteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için mutlaka paylaşacağımKaset teste çıkıyorsa olabr mı olur vallah ay inşallah ya sen tekrardan böyle üç gün boyunca yap sabahları baktın koyulaşma var sonra kan ver sonra eşine sürpriz yap ama kaset testle bunu devam et al 2.03 tane dursun evde sabahları yap bakalım koyulaşma olacak mı eğer baktım koyulaşmaya doğru gidiyor çünkü en düşük 15’te algılıyor desek iki gün sonra 30’da falan olur beta bu sadece ihtimal üzerine konuşuyorum yani sayıları öylelikle beta da yükseleceği için çizgide koyulaşma olacak baktın var hemen bir kan tahlili veriyoruz sonra bizimle de paylaşıyorsun tamam mı merakla bekliyor olacağım
Son günlerde bu forumda gördüm. Regle 9 10 gün kala böyle silik görüp kanda negatif çıkan yani gebe olmayan. Ve üzülen... Bu kadar erken denemelerle üzmeyin kendiniziEki Görüntüle 3513603
arkadaşlar ünlü marka predictor ile yaptım birşey çıkmadı bu teste böyle çıktı diğer testlerde kasette olmak üzere böyle çıkıyor daha reglime 9 gün var sabırsızlıktan yaptım size hamilemiyim korkuyormu kan vermeye olumsuz birşey çıkar diye
Rica ederim kuzum ben de yaşadığım için şimdi o yüzden biliyorum biraz da tecrübe edindim bu konuda ondan dolayı mutlaka iki gün daha bekle ama o iki gün boyunca mutlaka testlerı yap iki gün sonra yazacağım bak ona görepekisteşekkür ederim yardımcı olduğunuz için mutlaka paylaşacağım
Ya canımsın kuzum artık o kadar çok çok üzülüyorum ki burada üzülen insanları görmekten herkes heyecanla bekliyor elimden geldiğince insanları rahatlatmaya çalışıyorum bilmiyorum ya herkes mutlu olsun da ben boyle burdan takıp edıyorum güzel haber almak cok güzel gelıyor bana mutlu oluyorumŞu mesajın verdiği samimiyet duygusu tebessüm ettirdi. Çok tatlısınız
inşallah bir düşük bir kimyasal oldu çok istiyorumSon günlerde bu forumda gördüm. Regle 9 10 gün kala böyle silik görüp kanda negatif çıkan yani gebe olmayan. Ve üzülen... Bu kadar erken denemelerle üzmeyin kendiniziAma inşaAllah gerçekten vardır
Daha çok erken bırak çocuk bir döllensin hormon üretsinEki Görüntüle 3513603
arkadaşlar ünlü marka predictor ile yaptım birşey çıkmadı bu teste böyle çıktı diğer testlerde kasette olmak üzere böyle çıkıyor daha reglime 9 gün var sabırsızlıktan yaptım size hamilemiyim korkuyormu kan vermeye olumsuz birşey çıkar diye