Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şekilde Hesap Edemem çünkü adet düzensizliğim var test yapmamim sebebi böyle kasik ağrım halsizligim ve böyle yemeklere karşı felan tiksinmem oldu o yüzden denedimGecikmenizin kacinci gununde test yaptiniz
Dün yaptım bugün yaptım yarındami yapayım yoksa 2 3 gün daha bekleyim mi çünkü eşimde benimle birlikte testi yapıyoruz onun heyecanından ben stres oluyorumTesti bugun yaptiysaniz yarin tekrar yapip koyulasmayi takip edebilirsiniz. Betaniz yukselirse test koyulasacaktir
O zaman ben Gidim kan verim varsa bile çikar değil miDunle bugun yaptiginiz testi karsilastirin isterseniz koyulasma varsa yarin kan verebilirsiniz silik cizgi gorundugu icin betaniz dusuk cikabilir o nedenle 2 gunde bir artis kontrolu icin surekli kan vermeniz gerekebilir.
Ben reglimin gecikmesini 5 gün beklemistim 827 ile ogrenmistim sonrasinda iki gun sonra tekrar kan vermistim 2binlerdeydi ondan sonra tekrar kan vermemistim.
Kan sonucunu beklemek bile cok stresli bir surec
Benim böyle silik çıktığında pozitifti, rabbim nasip etsin inşallahDün denedim çok silik çıktı 2. Çizgi bugün de denedim aynı çıktı doktorlarda grevdeymiş gidip test yaptırmadım açıkçası bı yandan da korkuyorum Sizce Gebelik söz konusumu
Eki Görüntüle 3500159
Evet varsa cikar tabii ki 10 üstü gebelik oluyorO zaman ben Gidim kan verim varsa bile çikar değil mi
İnşallah vallahi yaaaPozitif görünüyor ama her ihtimale karşı gidip kan verin daha doğru bir sonuç ortaya çıkar
Daha da bir heyecan basıyor şuan Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınPozitif görünüyor ama her ihtimale karşı gidip kan verin daha doğru bir sonuç ortaya çıkar
2 tane yaptım 2side silik stresten cesaret edemiyorum kan vermeye şansima doktorlar grevdeymis bide Bundada bir hayır vardır inşallahBenim böyle silik çıktığında pozitifti, rabbim nasip etsin inşallah
Bence pozitif bende böyleydim şuan 4 aylık hamileyim ama isterseniz kan testi verin erken gebelik olduğu için böyle silik çıkıyor bakın benimkiler böyleydi hayırlı olsun :)Dün denedim çok silik çıktı 2. Çizgi bugün de denedim aynı çıktı doktorlarda grevdeymiş gidip test yaptırmadım açıkçası bı yandan da korkuyorum Sizce Gebelik söz konusumu
Eki Görüntüle 3500159
Amin canım Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallahDaha da bir heyecan basıyor şuan Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaa hayirli olsun Rabbim Analı babalı büyütsün insallah benimde vardır çok heyecanlı ve bı o kadar stresliyimmmBence pozitif bende böyleydim şuan 4 aylık hamileyim ama isterseniz kan testi verin erken gebelik olduğu için böyle silik çıkıyor bakın benimkiler böyleydi hayırlı olsun :)
Özel hastanelerin acilinden kan verebilirsin 1 saate cikiyorYaaa hayirli olsun Rabbim Analı babalı büyütsün insallah benimde vardır çok heyecanlı ve bı o kadar stresliyimmm
Aminn inşallah rabbim size de nasip etsin ama bence hamilesiniz kan versenize ben çok sabırsızım şahsenYaaa hayirli olsun Rabbim Analı babalı büyütsün insallah benimde vardır çok heyecanlı ve bı o kadar stresliyimmm
AblÖzel hastanelerin acilinden kan verebilirsin 1 saate cikiyor
İnan bende sabirsizim ama korkuyorum böyle biraz daha belirti bekliyorum bı kusayim bu öğürim felan kocam benden de sabırsız tersi çıkarsa çok üzülürüm oda çok istiyor diyeAminn inşallah rabbim size de nasip etsin ama bence hamilesiniz kan versenize ben çok sabırsızım şahsen