SİZCE HAMİLEMİYİM 🥺

Gizoss48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
12
4
26
Dün denedim çok silik çıktı 2. Çizgi bugün de denedim aynı çıktı doktorlarda grevdeymiş gidip test yaptırmadım açıkçası bı yandan da korkuyorum 🥺🥺😓 Sizce Gebelik söz konusumu 🫂😓
IMG_20241106_090944.jpg

Dunle bugun yaptiginiz testi karsilastirin isterseniz koyulasma varsa yarin kan verebilirsiniz 😊 silik cizgi gorundugu icin betaniz dusuk cikabilir o nedenle 2 gunde bir artis kontrolu icin surekli kan vermeniz gerekebilir.
Ben reglimin gecikmesini 5 gün beklemistim 827 ile ogrenmistim sonrasinda iki gun sonra tekrar kan vermistim 2binlerdeydi ondan sonra tekrar kan vermemistim.
Kan sonucunu beklemek bile cok stresli bir surec 🥲

Dunle bugun yaptiginiz testi karsilastirin isterseniz koyulasma varsa yarin kan verebilirsiniz 😊 silik cizgi gorundugu icin betaniz dusuk cikabilir o nedenle 2 gunde bir artis kontrolu icin surekli kan vermeniz gerekebilir.
Ben reglimin gecikmesini 5 gün beklemistim 827 ile ogrenmistim sonrasinda iki gun sonra tekrar kan vermistim 2binlerdeydi ondan sonra tekrar kan vermemistim.
Kan sonucunu beklemek bile cok stresli bir surec 🥲
O zaman ben Gidim kan verim varsa bile çikar değil mi 😬😬

En son ne zaman adet oldunuz? Ara dönemde silik çizgi yanıltıcı olabiliyor ama beklenen adete yakın silik çizgi genelde pozitif oluyor

Dün denedim çok silik çıktı 2. Çizgi bugün de denedim aynı çıktı doktorlarda grevdeymiş gidip test yaptırmadım açıkçası bı yandan da korkuyorum 🥺🥺😓 Sizce Gebelik söz konusumu 🫂😓
Eki Görüntüle 3500159
Bence pozitif bende böyleydim şuan 4 aylık hamileyim ama isterseniz kan testi verin erken gebelik olduğu için böyle silik çıkıyor bakın benimkiler böyleydi hayırlı olsun :)

Eklentiler

• 19C203D9-92A5-4663-A367-A013D35F4DE0.jpeg
    19C203D9-92A5-4663-A367-A013D35F4DE0.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 729CF380-73C8-4875-A553-9F102D9E1462.jpeg
    729CF380-73C8-4875-A553-9F102D9E1462.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 29
Bence pozitif bende böyleydim şuan 4 aylık hamileyim ama isterseniz kan testi verin erken gebelik olduğu için böyle silik çıkıyor bakın benimkiler böyleydi hayırlı olsun :)
Yaaa hayirli olsun Rabbim Analı babalı büyütsün insallah benimde vardır 🥺 çok heyecanlı ve bı o kadar stresliyimmm 🫂

Özel hastanelerin acilinden kan verebilirsin 1 saate cikiyor
Abl
Aminn inşallah rabbim size de nasip etsin ama bence hamilesiniz kan versenize ben çok sabırsızım şahsen 😂
İnan bende sabirsizim ama korkuyorum böyle biraz daha belirti bekliyorum bı kusayim bu öğürim felan 🤭🤭 kocam benden de sabırsız tersi çıkarsa çok üzülürüm oda çok istiyor diye 🥺🥺

X