- 12 Kasım 2021
- 293
- 105
- 23
- 28
- Konu Sahibi superisii25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hafif bi belirginlik var. Bir de normal kaset test dene canım bu testler hep çizgi çıkarıyoradetime 4 gün var, dün lekelenme oldu bu sbah tedt yaptım sizce hamilemiyim?
6-7 dk sonraÇizgi kac dk sonra çıktı
evet ama çoook yeni daha :)adetime 4 gün var, dün lekelenme oldu bu sbah tedt yaptım sizce hamilemiyim?
Tekrarladım testi yine böyle silik çıkıyor :)evet ama çoook yeni daha :)
Pazartesi sağlık ocağında vereceğim:)Bi kan ver canim istersen
Bu da ikinci testim bu da 6-7 dk sonra sonuç verdiadetime 4 gün var, dün lekelenme oldu bu sbah tedt yaptım sizce hamilemiyim?
Cok net deil bir kan verseniz bence iyi oluradetime 4 gün var, dün lekelenme oldu bu sbah tedt yaptım sizce hamilemiyim?
Pazartesi yaptırcam iki test de böyleCok net deil bir kan verseniz bence iyi olur
Sanırım var çok çok yeni ola bilir en garanti kan vermek canım zaten 5 in üstünde çıkarsa gebesin demektiradetime 4 gün var, dün lekelenme oldu bu sbah tedt yaptım sizce hamilemiyim?
Hayırlısı olsun cnm inş hamilesinizdirAllah isteyen herkese versinPazartesi yaptırcam iki test de böyle
Regl oldum ama anlamıyorum madem gebelik yok neden ikinci çizgi iki testtede çıktıBence hamilesiniz ama daha yeni yerleşmiş rahme umarım sağlıklıdır
Regl oldum ama o zman niye ikinci çizgiler iki testte de çıktıevet ama çoook yeni daha :)
Kimyasal olmus olabilir canım…Regl oldum ama anlamıyorum madem gebelik yok neden ikinci çizgi iki testtede çıktı