- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 23
- 27
- Konu Sahibi mucizeistiyorumm
-
Evet canım haklısın , ama insan cesaret edemiyor işteSonuçta test görmeden burada kimse sana evet gebesin ya da değilsin diyemez..
Hayırlısı olsun inşallah gebesindir. ama git bir test al ve bak
Evet canım haklısın , ama insan cesaret edemiyor iştebugünü de adet olmadan geçireyim bi, sabah ilk iş test almak olucak ☺
bide ilişkiden 2gün sonra ve 4gün sonra pembe lekelenme görmüştüm, ama bu kadar çabuk yerleşme kanaması olmaz heralde
İnşallah gönlüne göre olur,stres yapma al bir test sonucu öğren , çift çizgi çıkar inşallahKızlar yardım edin lütfen, kafam çok karışıkadetim 2gün gecikti , ama adet olucakmışım gibi belirtiler ve o hiss de var, belime iğne batıyormuş gibi ağrı var, karnımın alt kısmı da ağrıyor zaten. bazen ayaklarım da ağrıyor, karnım ve belim aynı anda ağradığı zaman dayanılmaz oluyor açık sarı yoğun aktındım da var
bu arada ateşim de düşük 36.5 falan oluyo
ama ateş olaynı çözemedim ben, geçen ay ateşim 36.9- 37.0 olmuştu, ama adet oldum gecikmeden
Bu arada midem hafif bulanıyor, göğüslerim de şiş ve acıyor, ama bazen acı hiss etmiyorum, biraz sonra yine ağrıyor, biraz da bekleyip test yapmayı düşünüyorum. çünki belki de bugün adet olurum, tek çizgi görmek istemiyorumbunlar adet belirtileriyle nerdeyse ayni olduğu için tam çözemiyorum, ve kafam karışık, böyle olup hamiş olanlar var mı acaba
ya bilmem işte ben de burda görmüştüm üç.gün sonda yerleşme kanaması yaşamışdı birisi, ondan aklıma geldiHayır o kadar çabuk erken kanama olmaz.
Hiç duymadım yanii..
Yarını da bekleme, yarına kadar kendine eziyet edeceğine.. zaten adeti 2 gün geçirmişsin. Varsa su saatte bile direk çıkar sabahı beklemene ilk idrarı yapmana gerek yok.
inşAllah canım yaİnşallah gönlüne göre olur,stres yapma al bir test sonucu öğren , çift çizgi çıkar inşallah
evet haklısın alırım o zaman bugünGenellikle regl ile aynı belirtiler gösterdiği için anlamak çok zor.
Bence hemen çıkıp bir test alın ya da kan verin 2 gün gecikmiş zaten
burada birisi yazmıştı, üç gün sonra yerleşme kanaması yaşamış, ben de o yüzdün belirttim belki öyledir diyeYerleşme kanaması 8-10 gün kadar sonra oluyor canım. Seninli ovulasyon kanaması olabilir
burada birisi yazmıştı, üç gün sonra yerleşme kanaması yaşamış, ben de o yüzdün belirttim belki öyledir diye
evet ben de öyle biliyorum aslında , bakalım nolucak3 gün içinde yerleşme gerçekleşmez canım. İlişkiden sonra döllenme 36 saati yerleşme ise 6 günü bulur.
evet ben de öyle biliyorum aslında , bakalım nolucak
inşAllah teşekkür ederimGönlünce olsun inşallah
Kac gün adet gecikmesi gerekir idrar testinde belli olması icinGenellikle regl ile aynı belirtiler gösterdiği için anlamak çok zor.
Bence hemen çıkıp bir test alın ya da kan verin 2 gün gecikmiş zaten
Bazı kişilerde regl günü bazı kişilerde 2 gün önce bazı kişilerde bir kaç gün gecikince. Beta hormonunuza bağlıKac gün adet gecikmesi gerekir idrar testinde belli olması icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?