• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim

00Pitircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
7
32
3
Hamilelik belirtilerinin hepsi var bende ama evde yaptığım gebelik testleri küp şeker de olumlu sirke ve karbonatta olumsuz ve yerleşme kanamasıda oldu sanırım adetten 5 gün önce 2 gün süren öncesinde pembe akıntı sonrasında kahverengi koyu peynir ezmesi gibi daha sonrasındada bir gün sonra az az kahvemsi koyu kırmızı kanamam oldu mide bulantısı var ama kusamıyorum baş dönmesi var mide yanması var koku hassasiyeti ve aşırı duygusallık da var sizce hamilemiyim?

Merabalar ben birsey sormak istiyorum
Benim ablam mide bulantisi cok yasyiyor gebelik teti yaptik once negatifti daha sonra 1 saat sonra ince bir cizgi gibi birsey gozuktu acaba gebelik testi once negatif sonra pozitif olan varmi boyle bir sey yasayipta hamile kalan varmi ... simdiden tesekur ederim cevaplariniz icin ..

Bulantı hemen ortaya çıkan bir belirti değil bazı şeylerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kan vermek en mantıklısı

Haklısınız ama bugun gebelik testide pozitif çıkınca olumlu olduğunu anladım Pazartesi’yi bekliyorum

Back