Sizce hamilemiyim

Gebelik testi yaptım ama 2. Çizgi net değil

• Hamilesin

OY: 6 85,7%
  • Hamile değilsin

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
Bende çok kaşık ağrısı ve bel ağrısı var can bide bu aralar asiri derecede iştahım açıldı bütün dünyayı yiyebilirim ve daha değişik duygular bilmiyorum ne düşünmeliyiz
Kendine dikkat et doktorun da sana yarın güzel haberi verecektir. Peki hiç başında yanma hissi Bala’n hissettin mi benim başımın üstü yanıyor

Kendine dikkat et doktorun da sana yarın güzel haberi verecektir. Peki hiç başında yanma hissi Bala’n hissettin mi benim başımın üstü yanıyor
Yani ben bu hormona göre hamilemiykm yol hiç başla alakalı bişey olmadı sen hamile misin canım

Evet canım. Değilim maalesef ama olabilir mi diye düşündüm. Adete beş gün varken test yaptırsım bende çıkmadı
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder ben hala inanamıyorum ben 2 gün kala test yaptım yazdığım gibi belli bile olmuyordu 2. Cizgi

Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var

Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var
Bende üç gün gecikti ilk gün damla damla geldi sonraki gün tam oldu geçen ay.

Benim hic olmazdı bi önceki düşüğümde bu durumu yasamistim ondan cok korkuyorum ama testte de cikmiyor iste

Benim iste ara ara olmadi sadece bi kere 1 2 damla oldu ondan sonra olmadi onun için ne bileyim heveslendim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…