Kendine dikkat et doktorun da sana yarın güzel haberi verecektir. Peki hiç başında yanma hissi Bala’n hissettin mi benim başımın üstü yanıyorBende çok kaşık ağrısı ve bel ağrısı var can bide bu aralar asiri derecede iştahım açıldı bütün dünyayı yiyebilirim ve daha değişik duygular bilmiyorum ne düşünmeliyiz
Yani ben bu hormona göre hamilemiykm yol hiç başla alakalı bişey olmadı sen hamile misin canımKendine dikkat et doktorun da sana yarın güzel haberi verecektir. Peki hiç başında yanma hissi Bala’n hissettin mi benim başımın üstü yanıyor
Evet canım. Değilim maalesef ama olabilir mi diye düşündüm. Adete beş gün varken test yaptırsım bende çıkmadıYani ben bu hormona göre hamilemiykm yol hiç başla alakalı bişey olmadı sen hamile misin canım
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder ben hala inanamıyorum ben 2 gün kala test yaptım yazdığım gibi belli bile olmuyordu 2. CizgiEvet canım. Değilim maalesef ama olabilir mi diye düşündüm. Adete beş gün varken test yaptırsım bende çıkmadı
İnşallah bana da nasip olurİnşallah Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder ben hala inanamıyorum ben 2 gün kala test yaptım yazdığım gibi belli bile olmuyordu 2. Cizgi
Şimdi bu testte 5.0 falan yazıyor bazıları bu hamile değilsin demek diyor hangisi önemli ben anlamadımİnşallah bana da nasip olur
Canım senin sonucun 34 küsür orda yazan 5 referans değeri yani somur değer. Ben hemşireyimŞimdi bu testte 5.0 falan yazıyor bazıları bu hamile değilsin demek diyor hangisi önemli ben anlamadım
Şimdi çok rahatladım işte hepinize çok teşekkür ederim ya aile gibi resmenCanım senin sonucun 34 küsür orda yazan 5 referans değeri yani somur değer. Ben hemşireyim
İnşallah değerin güzel şekilde yükselir. Bana dua et:) kaçıncı gün yaptın bu kan testiniŞimdi çok rahatladım işte hepinize çok teşekkür ederim ya aile gibi resmen
Peki canım kaç haftalık buCanım senin sonucun 34 küsür orda yazan 5 referans değeri yani somur değer. Ben hemşireyim
Amin amin canım benim Allah razı olsun Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin İnşallahİnşallah değerin güzel şekilde yükselir. Bana dua et:) kaçıncı gün yaptın bu kan testini
Emin olmamakla birlikte 1 yada iki haftalıkAmin amin canım benim Allah razı olsun Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin İnşallah
Çok teşekkür ederim canımEmin olmamakla birlikte 1 yada iki haftalık
Bende üç gün gecikti ilk gün damla damla geldi sonraki gün tam oldu geçen ay.Kizlar ne olun cevap verin dun adet olmam gerekiyordu bi gün gecikti bu gunde saat 4 gibi cok az 2 damla gibi bi kanamam oldu ama sonrasinda kesildi kac saattir adet sancisi cekiyorum ama gelmiyor idrar testi de negatif cikti cok sancim var
Bende de geçen ay ilk defa olmuştu. Umarım sağlıklı bi bebeğin olurBenim hic olmazdı bi önceki düşüğümde bu durumu yasamistim ondan cok korkuyorum ama testte de cikmiyor iste
Canim insallah cumlemizin saglikli evlatlari olur peki senin gun icinde ara ara kanamalarin olmus muyduBende de geçen ay ilk defa olmuştu. Umarım sağlıklı bi bebeğin olur
Evet hatta ben yerleşme kanaması diye umut ettim Kahve rengiydi çünkü sonra çok sancılı hasta oldum. Çok üzüldümCanim insallah cumlemizin saglikli evlatlari olur peki senin gun icinde ara ara kanamalarin olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?