Canm hamilelik adettle ayni belirtileri tasiyo malesef.. ama sol kasik agrisi bi ihtimal diyebilirim.mide bulantisi bas donmesi icin cok erkek adetine ne kadar barMerhaba arkadaşlar, yine sabirsizim yine acaba mi diyorum..
3 gün önce kasik agrisi vardi idrar yaparken bile zorlaniyordum ağrı yuzunden doktora gittim enfeksiyon oldugumu söyledi ve hamilelik de olabilir diye ona göre ilac verdi ama nedense hamilemiyim die kan testine bakmadi. Neyse ara ara sol yanimda agrilar oluyo ,cok halsizim sürekli uyuyasim var sabahlari cok zor uyanıyorum. Hafif bas dönmesi ve mide bulantisi oluyor. Adetime 1 hafta var ve cok sabirsizlaniyorum sizce var midir bisey
Ay pardon 1 hafta var yazmissin istersen bi test yap.silikte olsa cikar gec dollenme degilse tabi en garantisi kan vermekMerhaba arkadaşlar, yine sabirsizim yine acaba mi diyorum..
3 gün önce kasik agrisi vardi idrar yaparken bile zorlaniyordum ağrı yuzunden doktora gittim enfeksiyon oldugumu söyledi ve hamilelik de olabilir diye ona göre ilac verdi ama nedense hamilemiyim die kan testine bakmadi. Neyse ara ara sol yanimda agrilar oluyo ,cok halsizim sürekli uyuyasim var sabahlari cok zor uyanıyorum. Hafif bas dönmesi ve mide bulantisi oluyor. Adetime 1 hafta var ve cok sabirsizlaniyorum sizce var midir bisey
Ay pardon 1 hafta var yazmissin istersen bi test yap.silikte olsa cikar gec dollenme degilse tabi en garantisi kan vermek
Sistit .
O Zaman adetininn gecikmesini bekle canm insallah vardir zaten az kalmisYaptim Test negatif cikti
Beklemek ne kadar zor ne kadar streslidaha gününe var canım birkaç gün sonra testi tekrarla
Beklemek ne kadar zor ne kadar stresli
Çok stres yaparsanız erken gebelik testi alıp adete 3 gün kala sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz. Bende de bu ay sabah bulantısı, sık idrara çıkma gibi (normalde hiç yaşamadığım) erken dönem belirtileri vardı ama negatif çıktı. Belirtilere çok odaklanmamaya çalışın.Beklemek ne kadar zor ne kadar stresli
stres yapma kuzum
geçer zaman dediğin geçiyor :) biz yanındayız rahat ol :)
Çok stres yaparsanız erken gebelik testi alıp adete 3 gün kala sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz. Bende de bu ay sabah bulantısı, sık idrara çıkma gibi (normalde hiç yaşamadığım) erken dönem belirtileri vardı ama negatif çıktı. Belirtilere çok odaklanmamaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?