• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim????

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Merhaba arkadaşlar, yine sabirsizim yine acaba mi diyorum..
3 gün önce kasik agrisi vardi idrar yaparken bile zorlaniyordum ağrı yuzunden doktora gittim enfeksiyon oldugumu söyledi ve hamilelik de olabilir diye ona göre ilac verdi ama nedense hamilemiyim die kan testine bakmadi. Neyse ara ara sol yanimda agrilar oluyo ,cok halsizim sürekli uyuyasim var sabahlari cok zor uyanıyorum. Hafif bas dönmesi ve mide bulantisi oluyor. Adetime 1 hafta var ve cok sabirsizlaniyorum sizce var midir bisey :110:

Neden kimse cevap vermiyor:(

3 gün önce kasik agrisi vardi idrar yaparken bile zorlaniyordum ağrı yuzunden doktora gittim enfeksiyon oldugumu söyledi ve hamilelik de olabilir diye ona göre ilac verdi ama nedense hamilemiyim die kan testine bakmadi. Neyse ara ara sol yanimda agrilar oluyo ,cok halsizim sürekli uyuyasim var sabahlari cok zor uyanıyorum. Hafif bas dönmesi ve mide bulantisi oluyor. Adetime 1 hafta var ve cok sabirsizlaniyorum sizce var midir bisey :110:
Canm hamilelik adettle ayni belirtileri tasiyo malesef.. ama sol kasik agrisi bi ihtimal diyebilirim.mide bulantisi bas donmesi icin cok erkek adetine ne kadar bar

Ay pardon 1 hafta var yazmissin istersen bi test yap.silikte olsa cikar gec dollenme degilse tabi en garantisi kan vermek

daha gününe var canım birkaç gün sonra testi tekrarla

Beklemek ne kadar zor ne kadar stresli :KK43:
Çok stres yaparsanız erken gebelik testi alıp adete 3 gün kala sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz. Bende de bu ay sabah bulantısı, sık idrara çıkma gibi (normalde hiç yaşamadığım) erken dönem belirtileri vardı ama negatif çıktı. Belirtilere çok odaklanmamaya çalışın.

Çok stres yaparsanız erken gebelik testi alıp adete 3 gün kala sabah ilk idrarla deneyebilirsiniz. Bende de bu ay sabah bulantısı, sık idrara çıkma gibi (normalde hiç yaşamadığım) erken dönem belirtileri vardı ama negatif çıktı. Belirtilere çok odaklanmamaya çalışın.

Evet maalsefm ben onu her ay yaşıyorum ins bu ay yanılmam

Back