- 9 Şubat 2025
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Aysegul1221
-
bazı korktuğum noktalar şunlar; boğazımda yumru gibi birşey hissediyorum, bel ve kasık ağrıları cogaldı, regl bittikten baya sonra yani bugunden 3 gün önce kahverengi leke geldi hafif miktarda. ve sık idrara çıkma var sizce halen normal adet dönemi mi.normal adet dönemi geçirmişsiniz işte
Hamile degilsin.19 Ocak'ta sevgilim ile ilişkiye girdim ilişki sırasında kondom patladı içinde zevk suyu vardı az miktarda hemen sonrasında idrarımı yaptım ve temizledim herhangi bir hap almadım. 22 Ocak'ta yani reglimin olması gerektigi günde reglim başladı başlarında normalinden az geliyordu fakat son 3gün miktarı baya çoğaldı normal regl kanamasıydı 7 gün sürdü yerleşme kanaması olsaydı 7 gün sürermiydi ? henüz herhangi bir test yapmadım. sizce ne olabilir yardımcı olun.
umarım :)Hamile degilsin.
Hic korkma o kanamadan sonra.umarım :)
diğer belirtiler psikolojik olabilir yani doğrumudur ?Hic korkma o kanamadan sonra.
Hayır hamile değilsiniz.19 Ocak'ta sevgilim ile ilişkiye girdim ilişki sırasında kondom patladı içinde zevk suyu vardı az miktarda hemen sonrasında idrarımı yaptım ve temizledim herhangi bir hap almadım. 22 Ocak'ta yani reglimin olması gerektigi günde reglim başladı başlarında normalinden az geliyordu fakat son 3gün miktarı baya çoğaldı normal regl kanamasıydı 7 gün sürdü yerleşme kanaması olsaydı 7 gün sürermiydi ? henüz herhangi bir test yapmadım. sizce ne olabilir yardımcı olun.
bidakene oyle yapacagım teşekkürler.Hayır hamile değilsiniz.
Yerleşme kanaması da böyle birşey değil.
Adet olmuşsunuz.
Hamile kalmak istemiyorsanız böyle bir durumda ertesi gün hapı alın.
diğer belirtiler psikolojik olabilir yani doğrumudur ?
İlişki yaşadığım günün akşamı normal reglimi oldum risk var mıdır?Hayır hamile değilsiniz.
Yerleşme kanaması da böyle birşey değil.
Adet olmuşsunuz.
Hamile kalmak istemiyorsanız böyle bir durumda ertesi gün hapı alın.
Sence var mı?İlişki yaşadığım günün akşamı normal reglimi oldum risk var mıdır?
Bilsem sorar mıyım ablamSence var mı?
Adet olmuşsun ihtimal hiç yok 0.Bilsem sorar mıyım ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?