• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun!

Aysegul1221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
5
0
1
25
19 Ocak'ta sevgilim ile ilişkiye girdim ilişki sırasında kondom patladı içinde zevk suyu vardı az miktarda hemen sonrasında idrarımı yaptım ve temizledim herhangi bir hap almadım. 22 Ocak'ta yani reglimin olması gerektigi günde reglim başladı başlarında normalinden az geliyordu fakat son 3gün miktarı baya çoğaldı normal regl kanamasıydı 7 gün sürdü yerleşme kanaması olsaydı 7 gün sürermiydi ? henüz herhangi bir test yapmadım. sizce ne olabilir yardımcı olun.

Regl olmuşsun zaten. Hamile değilsin. Bu arada ek bilgi ;" penisin girdiği delikle cisinin çıktığı delik aynı değil ve bir spremin dollenmeye hazır yumurtaya ulaşmasi için bir saniye bile yeter."

normal adet dönemi geçirmişsiniz işte
bazı korktuğum noktalar şunlar; boğazımda yumru gibi birşey hissediyorum, bel ve kasık ağrıları cogaldı, regl bittikten baya sonra yani bugunden 3 gün önce kahverengi leke geldi hafif miktarda. ve sık idrara çıkma var sizce halen normal adet dönemi mi.
kısaca belirtiler;
  • Sık idrara çıkma
  • Bel ve kasık ağrısı
  • Karında hafif kramp
  • Baş ağrısı
  • Akne oluşumu
  • Boğazda yumru hissi

19 Ocak'ta sevgilim ile ilişkiye girdim ilişki sırasında kondom patladı içinde zevk suyu vardı az miktarda hemen sonrasında idrarımı yaptım ve temizledim herhangi bir hap almadım. 22 Ocak'ta yani reglimin olması gerektigi günde reglim başladı başlarında normalinden az geliyordu fakat son 3gün miktarı baya çoğaldı normal regl kanamasıydı 7 gün sürdü yerleşme kanaması olsaydı 7 gün sürermiydi ? henüz herhangi bir test yapmadım. sizce ne olabilir yardımcı olun.
Hamile degilsin.

Hayır hamile değilsiniz.
Yerleşme kanaması da böyle birşey değil.
Adet olmuşsunuz.
Hamile kalmak istemiyorsanız böyle bir durumda ertesi gün hapı alın.

Back