Gebeliğe Hazırlık sizce hamilemiyim?lütfen yardım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angel_eda

rabbim bebeğimi koru...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
730
5
arkadaşlar,merhaba,öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim. internette problemim için ararken bu siteyi buldum ve her üyesinin çok seviyeli olduğunu düşündüğüm için ben de kaydoldum foruma. neyse konuma geleyim, 16 aylık evliyim. kızlığımda adet günlerim çok düzenli olmadığı için düzene girer umuduyla koruma yöntemi olarak doğum kontrol haplarını seçtim. hapı bırakalı yaklaşık 3 ay oldu ve bu ay 17 aralıkta olmam gereken adet tarihim hala olmadım. geciktiğimin 3. ve 7. günü idrar testi yaptım negatif. yine 7.günü kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. ama hala bişey olmadı.olacak gibi de görünmüyor. burdakileri okuyunca da kan testinden bile şüphelenmeye başladım.sizce idrar gebelik testini yine yapayım mı? yapacaksam da ne zaman yapmamı tavsiye edersiniz? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler.a.s.

QUOTE=angel_eda;4696545]arkadaşlar,merhaba,öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim. internette problemim için ararken bu siteyi buldum ve her üyesinin çok seviyeli olduğunu düşündüğüm için ben de kaydoldum foruma. neyse konuma geleyim, 16 aylık evliyim. kızlığımda adet günlerim çok düzenli olmadığı için düzene girer umuduyla koruma yöntemi olarak doğum kontrol haplarını seçtim. hapı bırakalı yaklaşık 3 ay oldu ve bu ay 17 aralıkta olmam gereken adet tarihim hala olmadım. geciktiğimin 3. ve 7. günü idrar testi yaptım negatif. yine 7.günü kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. ama hala bişey olmadı.olacak gibi de görünmüyor. burdakileri okuyunca da kan testinden bile şüphelenmeye başladım.sizce idrar gebelik testini yine yapayım mı? yapacaksam da ne zaman yapmamı tavsiye edersiniz? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler.a.s.[/QUOTE]

merhaba canım evlendikten sonra adetin düzene girmiş miydi?her ay düzenli adet oluyor muydun?17 aralıkta olmam gerekiyoprdu dedmişsin ama hala olmamışsın aradan da baya bi zaman geçmiş.neden testlerde cıkmamıs ki...adetin düzenli duruma girdiyse ve hala adet olmadıysan bi idrar testi yap su eczanede satılan evde yapılanlardan olsa çıkar bu vakte kadar.hani yumurtlama dönemleri insandan insana değişiyor ama genelde sağlıklı bi insanın 12 16 arası yumurtlama zamanı baslıyor.bende amileyim 10 haftalık adetim sadece1 gün gecikti diye test yaptım pozitif cıktı.inşallah vardır.anlaşılan bebiş istyorsun inşallah rabbim seni ve anne olmak isteyen tüm herkesi anne yapar...saglıcakla kalll.iyi haberlerini bekliyorumm:ecrin_bebek:a.s.

cnm bende aynı senin gibiyim adetim bir haftadan fazla gecikti ve hiçbir blirtimde yok . ama döllenmeden 3 4 gün sonra bile kanda çıkması gerekirdi . belki bu ay yumurtlaman geç olduğu için reglin gecikmiştir. bence hemen doktora git . çnkü regl gecikmesi herneolursa olsun önemli bişey . yumurtlamanın geç olmuş olma ihtimali gibi daha olmamış bile olabilir . ama ımarım hamilesindir

ilginize teşekkürler arkadaşlar.inşallah hamileyimdir.bu hafta hemen doktora gidicem...

kızlar bişey sormak istiyorum.adetim 4 gün geçti.bugün koyu sıvı kan şeklinde sıvı geldi ama adet kanı gibi sürekli diil.birde idrarım kanlı geliyo hamile olabilirmiyim

kızlar bişey sormak istiyorum.adetim 4 gün geçti.bugün koyu sıvı kan şeklinde sıvı geldi ama adet kanı gibi sürekli diil.birde idrarım kanlı geliyo hamile olabilirmiyim

Cnm olabilirsin tabi belki yerleşme kanamasıdır. Kan testinde belli olur aslında hemen yaptırsan hihoyyyt

arkadaşlar,merhaba,öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim. internette problemim için ararken bu siteyi buldum ve her üyesinin çok seviyeli olduğunu düşündüğüm için ben de kaydoldum foruma. neyse konuma geleyim, 16 aylık evliyim. kızlığımda adet günlerim çok düzenli olmadığı için düzene girer umuduyla koruma yöntemi olarak doğum kontrol haplarını seçtim. hapı bırakalı yaklaşık 3 ay oldu ve bu ay 17 aralıkta olmam gereken adet tarihim hala olmadım. geciktiğimin 3. ve 7. günü idrar testi yaptım negatif. yine 7.günü kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. ama hala bişey olmadı.olacak gibi de görünmüyor. burdakileri okuyunca da kan testinden bile şüphelenmeye başladım.sizce idrar gebelik testini yine yapayım mı? yapacaksam da ne zaman yapmamı tavsiye edersiniz? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler.a.s.

merhaba angel, doğum kontrol hapını bıraktıktan 4 ay sonra düzene girdi benim adetim, 22 güne kadar gecikme yaşadım, ben de aynı senin gibi kan testi yaptırmıştım ama negatif.. bence telaşlanacak bişeyin yok benim 3 aydır düzene girdi artık. doğum kontrol hapları böyle yan etkiler yapabiliyo....:enbuyukkk:

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bizde bir bebek istiyoruz. Geçen ay adetim 3 gün gecikti. Ama geldii. Bu aykine daha var ama. Yemeklerden sonra midem bulanmaya başladı. Kasıklarımda da zaman zaman ağrı var. Gerçi adet belirtilerim de bunlara benziyo ama bu sefer erken başladı. ( Yumurtlama dönemim 20-25 ) çok erken geliyo hamilelik belirtisi içinde acaba istediğimiz için psikolojik mi oluyoo off off..ne dersiniz kızlar...

merhaba angel, doğum kontrol hapını bıraktıktan 4 ay sonra düzene girdi benim adetim, 22 güne kadar gecikme yaşadım, ben de aynı senin gibi kan testi yaptırmıştım ama negatif.. bence telaşlanacak bişeyin yok benim 3 aydır düzene girdi artık. doğum kontrol hapları böyle yan etkiler yapabiliyo....:enbuyukkk:

ben de açıkçası doğum kontrol hapı kızlığımdaki düzensizliği düzene sokar diye kullanmıştım geçen 2 ay gayet günü gününe oldum. bu sefer böyle oldu. evet negatif çıktı.çok da ümidim yok ama bir an önce regl olup bittikten sonra çalışmalara başlamak istiyorum. hihoyyyt bi de regl im geciktikçe yerini tam belirleyemediğim bi yer ağrımaya başladı. hatta en son ilişkim çok ağrı vericiydi. bu durumdan eşim de ben de huzursuzuz. umarım herşey yoluna girer. çok takmıyorum artık.gamyoncuiremsu

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bizde bir bebek istiyoruz. Geçen ay adetim 3 gün gecikti. Ama geldii. Bu aykine daha var ama. Yemeklerden sonra midem bulanmaya başladı. Kasıklarımda da zaman zaman ağrı var. Gerçi adet belirtilerim de bunlara benziyo ama bu sefer erken başladı. ( Yumurtlama dönemim 20-25 ) çok erken geliyo hamilelik belirtisi içinde acaba istediğimiz için psikolojik mi oluyoo off off..ne dersiniz kızlar...

canım ben sahsen tanıgım bazen adet duzensızlıklerınde 1_2 ay sonra hamıle kalınabılıyo ınsallah senınkıde boylebıseydır guzel haberlerını beklıyozzz...

arkadaşlar merhaba
bugün kontrole gittim.. yumurtalığımda kist oluşmuş. daha doğrusu yumurta oluşmuş ama çatlamamış bu nedenlede kanama içine doğru olmuş bu da kiste çevirmiş.yaklaşık 5 cm lik bir kist. zararsız dedi doktor.zaman zaman bütün kadınlarda görülebiliyormuş. farlutal verdi. bi de jasmin. 1 ay sonra yine kontrole gidicem.benneyaptımki

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bizde bir bebek istiyoruz. Geçen ay adetim 3 gün gecikti. Ama geldii. Bu aykine daha var ama. Yemeklerden sonra midem bulanmaya başladı. Kasıklarımda da zaman zaman ağrı var. Gerçi adet belirtilerim de bunlara benziyo ama bu sefer erken başladı. ( yumurtlama dönemim 20-25 ) çok erken geliyo hamilelik belirtisi içinde acaba istediğimiz için psikolojik mi oluyoo off off..ne dersiniz kızlar...
bende senin gibiyim hayatım ya sen hiç korundun mu?evliliklerimiz aynı hemen hemen.bende çocuk istiyorum..nolcaz bakalım...

bende senin gibiyim hayatım ya sen hiç korundun mu?evliliklerimiz aynı hemen hemen.bende çocuk istiyorum..nolcaz bakalım...

korunduk ama ilaç kullanarak değil. 4 ay korunduk. 2 ay boş geçti. Bakalım 5 gün kaldı adet günüme. Böyle belimden kasıklarıma doğru geçiş yapan bi ağrım var ama. Bu çok bahsedilen göğüs sancısı ya da uclarının koyulaşması yok. Umarım ikimiz içinde bu ay hayırlı haberler alırız. Bekliyorum haberini yerimseniben

merhaba angel_eda ben de aynı şeyi yaşıyorum benim de 12 gün gecikti. 5. idrar 9. gün kan testleriyaptırdım hamile değilim ama neden gecikti ki? dediğiniz gibi doğum kontrolden mi acaba ben de 1 yıl kullanıp 3 ay önce bıraktım. son 4 aydır çok düzenli idi.bu ay gecikti.geçmiş olsun.

merhaba angel_eda ben de aynı şeyi yaşıyorum benim de 12 gün gecikti. 5. idrar 9. gün kan testleriyaptırdım hamile değilim ama neden gecikti ki? dediğiniz gibi doğum kontrolden mi acaba ben de 1 yıl kullanıp 3 ay önce bıraktım. son 4 aydır çok düzenli idi.bu ay gecikti.geçmiş olsun.
canım bence hiç vakit kaybetmeden doktora git. ben daha önce gitmediğime pişmanım. verimli günlerim boşa geçti.. neyse kısmet mart ayına inşallah.

X