- 10 Haziran 2024
- 137
- 18
- 13
- 35
- Konu Sahibi sevim123456
-
Test yapmadan bunu burdan soylemek mumkun değil bence, adet oncesi renkte olabilir gebelikte, eczaneden bir kaset test alin bence en net oyle anlarsiniz.Arkadaşlar merhaba,
5 Ekim De Adet olmam gerekiyordu Şuan 2 gün gecikti fakat bir haftadır adet ağrıları yaşıyorum Şuan bile karın ağrısı oluyor yani adet olacağım zaman nasılsa yine aynı fakat olmadım ve böyle kremsi beyaz peçetede açık sarı akıntım var hamile olabilir miyim sizce testim yok Şuan adet ağrılarım da olduğu için umutlanmakta istemiyorum bekliyorum yarında olmaz isem inşallah hamileyimdir yorum yaparsanız çok sevinir
Bence hamilesin adet oldun muArkadaşlar merhaba,
5 Ekim De Adet olmam gerekiyordu Şuan 2 gün gecikti fakat bir haftadır adet ağrıları yaşıyorum Şuan bile karın ağrısı oluyor yani adet olacağım zaman nasılsa yine aynı fakat olmadım ve böyle kremsi beyaz peçetede açık sarı akıntım var hamile olabilir miyim sizce testim yok Şuan adet ağrılarım da olduğu için umutlanmakta istemiyorum bekliyorum yarında olmaz isem inşallah hamileyimdir yorum yaparsanız çok sevinirim
Yok hala olmadım test niye yapmadın diyeceksinBence hamilesin adet oldun mu
Çok tebrik ederimHayrlisi olur inşallah canım,beklemek her ay var mı diye düşünmek çok yıpratıcı bilirim..
Ben dün öğrendim hamile olduğumu ama sıfır belirti(göğüslerim çok şiş tek) adet olacağım diye düşündüm hamile olduğumu öğrendim.
Eğer alma imkanın varsa test alıp yap bence,sonucu pozitif olsun
Evet bu akşam gidip kan vereceğim inşallah oldum olacam derken 7 gün oldu gecikme mevsimsel diyeceğim ama bilemedim 7 gün hiç olmamıştı hayırlısı olsun bakalımEn garanti kan vermek testle uğraşmayın acilden bi kan verin :)
Yaz sonucunu mutlaka merak ettim inşallah sağlıkla gelirEvet bu akşam gidip kan vereceğim inşallah oldum olacam derken 7 gün oldu gecikme mevsimsel diyeceğim ama bilemedim 7 gün hiç olmamıştı hayırlısı olsun bakalım
Arkadaşlar bugün test yaptırdım ve hemen yazıyorum beta 1000 çıktı aşırı şaşkın ve duygusalım ne kadarlık oluyor değer iyi mi lütfen tecrübe ve bilgilerinizi bekliyorumGüzel
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinnnnArkadaşlar bugün test yaptırdım ve hemen yazıyorum beta 1000 çıktı aşırı şaşkın ve duygusalım ne kadarlık oluyor değer iyi mi lütfen tecrübe ve bilgilerinizi bekliyorum
Bende test verdım 2057 çıktı bugünHayırlı olsun sağlıkla gelsinnnn
Geçen hafta 7 ekimse 420,4 çıkmıştı 1 hafta sonra bugün 2057Bende test verdım 2057 çıktı bugün
Çok tebrik ederim seni de teşekkür ederim canımBende test verdım 2057 çıktı bugün
Sanırım 7 haftaya kadar bebeği görmesi gerekiyor bebeği gördü mü görmediyse geç döllenmedir eğerÇok tebrik ederim seni de teşekkür ederim canımbugün doktora göründüm daha kendi doktoruma gidemedim en yakın hemen gitmek için buradaki devlet hastanesine göründüm karından ultrasyon yaptı keseyi gördü ama bebekle ilgili birşey demedi sorun var mı dedim ama yok dedi 5 haftalık kese çapı 12,2 mm çıktı normal mi sence
Stres yapma sakin olSanırım 7 haftaya kadar bebeği görmesi gerekiyor bebeği gördü mü görmediyse geç döllenmedir eğer
Kan alındı bugün 4-5 tüp işte çarşamba günü sonuç alacağız birde artık sanırım bir tüp kan Ankara’ya gidiyormuş onu anlamadım yeni çıkmış neyin testi için onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?