- 16 Mart 2025
- 17
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Elif616141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün var bata. Ben göremedim maalesef allahım gönlüne göre versin
2 gün sonra regl günüm resimde çok belli olmuyor aslında yani burda daha belirginKaç gün var bata. Ben göremedim maalesef allahım gönlüne göre versin
Hafif bel ve kasik ağrım var başka öyle bi belirtim yok böyle sanki regl olacakmışım gibi şiddetli değilpositif gibi belirtilerin varmi
Canım ben silik çizgi gördüm sanki, inşallah vardır
Yani hem erken hemde normal test yaptim ikisinde de silik çıktıCanım ben silik çizgi gördüm sanki, inşallah vardır
Canımmm bence var, yarın kan ver inşallah bebeğin seninledirrYani hem erken hemde normal test yaptim ikisinde de silik çıktı
Heyecandan uyuyamıyorum tedavi görüyordum kac aydır allahim inşallah nasip etmiştirÜmit vermek istemiyorum ama çok silik çizgi görüyorum bence var ve çok çok erken daha henüz çok yeni. Kan testi verin![]()
Bende görüyorum hayırlı olsun cnm ne tedavisi görüyorsun acabaHeyecandan uyuyamıyorum tedavi görüyordum kac aydır allahim inşallah nasip etmiştir
Bakın bunu çok yeni yaptım bu çok daha belirginHeyecandan uyuyamıyorum tedavi görüyordum kac aydır allahim inşallah nasip etmiştir
Hadi hayırlısı inşallah pozitif gornuyo canimBakın bunu çok yeni yaptım bu çok daha belirgin
Aminnnn inşallah gönlünüzce olsunHeyecandan uyuyamıyorum tedavi görüyordum kac aydır allahim inşallah nasip etmiştir
Bunuda bu sabah yaptim kan verdim bekliyorum sonucuÜmit vermek istemiyorum ama çok silik çizgi görüyorum bence var ve çok çok erken daha henüz çok yeni. Kan testi verin
Aminnnn inşallah gönlünüzce olsun![]()
Bende görüyorum hayırlı olsun cnm ne tedavisi görüyorsun
Ayyyy varrr lütfen durumdan haberdar etBunuda sabah yaptim kan verdin sonucunu bekliyorum
Bunuda bu sabah yaptim kan verdim bekliyorum sonucu