Merhaba ben 9 aylık evliyim ve çocuk istiyorum evlendiğim ilk günden beri korunmuyorum haftada 2 3 kere ilişkiye giriyorum sadece evliliğimizin ilk ayı korundum ayrıca ben pcosluyum bana çatlama iğnesi falan vurulmadı doktorum bana duphaston diye ilaç vermişti .zaten bekarkende kullanıyordum .Ramazan ayına gireceğimiz için o haptan sadece 1 tane atıp bırakmıştım attıktan 7 gün sonra tekrar adet gördüm 1 ay olmadan.Bekarken de kullandığımda bir tane attığımda kesinlikle olmuyordu ama şimdi oldu .göğsüm çok hassaslaştı akıntım var kasıklarımda ağrı var ve bugünlerde çok sinir stresliyim . Adeti mi göreli daha 15 gün olmadı iki kere test yaptım ama ikisi de negatif çıktı sizce durum nedir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce hamilelik varmı ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hamileliğin 6. haftasından önce adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi oluyor . adetin 15.günü hamilelik belli olmaz gecikirse test yaparsınız. Bu belirtiler bende her ay oluyorduMerhaba ben 9 aylık evliyim ve çocuk istiyorum evlendiğim ilk günden beri korunmuyorum haftada 2 3 kere ilişkiye giriyorum sadece evliliğimizin ilk ayı korundum ayrıca ben pcosluyum bana çatlama iğnesi falan vurulmadı doktorum bana duphaston diye ilaç vermişti .zaten bekarkende kullanıyordum .Ramazan ayına gireceğimiz için o haptan sadece 1 tane atıp bırakmıştım attıktan 7 gün sonra tekrar adet gördüm 1 ay olmadan.Bekarken de kullandığımda bir tane attığımda kesinlikle olmuyordu ama şimdi oldu .göğsüm çok hassaslaştı akıntım var kasıklarımda ağrı var ve bugünlerde çok sinir stresliyim . Adeti mi göreli daha 15 gün olmadı iki kere test yaptım ama ikisi de negatif çıktı sizce durum nedir
Bilmiyordum kusura bakmayın yeni girdimAynı konuyla ilgili fazla konu açmak yasak. Diğer konularda arkadaşlar söylemiş zaten. Ama daha da inanmıyorsanız bir kadın doğuma gidin
Teşekkür ederimhamileliğin 6. haftasından önce adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi oluyor . adetin 15.günü hamilelik belli olmaz gecikirse test yaparsınız. Bu belirtiler bende her ay oluyordu
Ama söyle bir durum var zaten benim adetim hep geçikiyor pokuslu olduğum İçin normalde bu belirtiler ben adet olacağımda olmuyor sadece o zaman karnım belim ve başım ağrıyor haliyle anlamam çok zorhamileliğin 6. haftasından önce adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi oluyor . adetin 15.günü hamilelik belli olmaz gecikirse test yaparsınız. Bu belirtiler bende her ay oluyordu
Adet olalı daha 15 gün olmuş yumurtlamanız oluyordur ondandır bu kasık ağrıları falan
Teşekkür ederimAdet olalı daha 15 gün olmuş yumurtlamanız oluyordur ondandır bu kasık ağrıları falan
hamileliğin 6. haftasından önce adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi oluyor . adetin 15.günü hamilelik belli olmaz gecikirse test yaparsınız. Bu belirtiler bende her ay oluyordu
Eklentiler
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
yumurtalama ağrıları onlar ,ben de de pco var şu an aynı belirtileri bende yaşıyorum ..Adet olalı daha 15 gün olmuş yumurtlamanız oluyordur ondandır bu kasık ağrıları falan
Teşekkür ederimyumurtalama ağrıları onlar ,ben de de pco var şu an aynı belirtileri bende yaşıyorum ..
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
bu dönemde sık sık iliişkiye gir canım değerlendir:)Teşekkür ederim