Canım ben oğlumu adetim 1 gün gecikince böyle bir testle bu sekilde ogrenmistim hayırlı olsun kan vermelisin
Neden titretmeden cekmediniz
Birde mide bunaltim var basim donuyo 2 gundurCanım ben oğlumu adetim 1 gün gecikince böyle bir testle bu sekilde ogrenmistim hayırlı olsun kan vermelisin
Oyle yapicam yarin eczaneden alipTest bozuk gibi yarım tekrarlayın varsa çıkar
Sonucunuda atarmıım canım hayırlısı olsunOyle yapicam yarin eczaneden alip
Atarim canimSonucunuda atarmıım canım hayırlısı olsun
Sende atarmisin insallah hamileyizdir dualar ederimBenimde 8 gün var bugün bel ağrım başladı bide beyaz akıntım var
İnşallah canım benim daha günüm var bi kaç gğn sonra yaprım herhalde şuan çıkmaz sanırımSende atarmisin insallah hamileyizdir dualar ederim
Bende 7 gun var boyle ciktiİnşallah canım benim daha günüm var bi kaç gğn sonra yaprım herhalde şuan çıkmaz sanırım
Bende 7 gun var boyle ciktiİnşallah canım benim daha günüm var bi kaç gğn sonra yaprım herhalde şuan çıkmaz sanırım
Yuh artıkBende 7 gun var boyle cikti
Fazla mı idrar damlattin canım acaba bnde ilk fazla damlatmistim aynı böyle dağınık çıkmıştı sonra 2 3 damla damlatinca normal çıkmıştı ikinci çiz
Cikan var hic bole ckmamisti ilk defa boyle cift cikti gordumYuh artıkcok erken canım ya bıraz daha bekle ıkı uc gun kala olsa neyse
Ozaman erken gebelik testi al canım ozaman net çıkar bende öyle yapacağım iki gğn sonra yaparım bendeBende 7 gun var boyle cikti