Ama teste çıkmazmıydı olsaydı eğerVardır
ÇikmazdiAma teste çıkmazmıydı olsaydı eğer
SebepÇikmazdi
Vardır.15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?
Çok iyi niyetlisiniz yaYoktur. Adet olup gebe olacağınızı düşünmek saçmalık. Testte negatif. Kendinizi strese sokmayın
Ya neden ki :) ben gerçekten üzülüyorum böyle konuları görünce.. dalga mı geciyor konu sahibi anlamadim gerçektenÇok iyi niyetlisiniz ya
Yani dalga geçmiyorsa daha kötüYa neden ki :) ben gerçekten üzülüyorum böyle konuları görünce.. dalga mı geciyor konu sahibi anlamadim gerçekten
Neden anlamadımYazip yazip siliyorum ne denir ki 20 gün hoff
Di miiAma teste çıkmazmıydı olsaydı eğer
Kizzz anam sen hamilesinya daha ne diye soruyosunki15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?
Korkmayin hamile kalmak bu kadar kolay degil.. zaten regl de olmussunz testte yapmissiniz negatifmis bu kadar evham yapmayin15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?
regl olmuşsunuz farkında mısınız? üstelik testde yapmışsınız negatif çıkmış15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?