• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anon13929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
8
3
1
25
Sevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı? Regl gibi çok sancım oldu bunu da demek istedim

Son düzenleme:
Sevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı?
ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir uzun vadede sorunlara yol açabilir onun yerine korunun lütfen. hamile olduğunuzu sanmıyorum haptan dolayı olabilir ama bilemiyorum

Sevgilimle cinsel bir ilişki yaşadık tam boşalacakken içimden çıktı ve eline doğru boşaldı o sırada tutuyordu ama bende bir ıslaklık ya da içime boşalmasını hissetmedim hemen sildim yine de 1 saat bile geçmeden ertes 72 kullandım aradan 6 gün geçti bende kanama başladı ama reglime 2 gün vardı 2 gün erken oldu bel ve kasık ağrım var regl kanım az ama kırmızı ve kasıklarım ağrıyor hamilelik var mıdır ? Bu regl mi yoksa ertes 72 kanaması mı? Regl gibi çok sancım oldu bunu da demek istedim
Korkma regle 10 gün kala gebelik olma ihtimali çok çok düşüktür. Endişelenicek bişey yok hamile bile olanlar bu kadar erken belirti göstermez seninki psikolojik. Diğer ayki reglinin gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir. Çok stres yaparak reglini de kesme bence.Ayrıca bundan sonra çok çok dikkatli olman gerek korunun veya zina yapmayın.Hayırlı geceler 🙏

Korkma regle 10 gün kala gebelik olma ihtimali çok çok düşüktür. Endişelenicek bişey yok hamile bile olanlar bu kadar erken belirti göstermez seninki psikolojik. Diğer ayki reglinin gecikmesi hamilelik belirtisi olabilir. Çok stres yaparak reglini de kesme bence.Ayrıca bundan sonra çok çok dikkatli olman gerek korunun veya zina yapmayın.Hayırlı geceler 🙏
Reglim gecikmedi ki anlamadım

Biz sana yazdık ya test al diye 😐

Bir sonraki ay gecikme olursa şüphe etmelisin diyorum.Regle birkaç gün kala gebe kalsan dahi regl olanlar var ama 50 milyonda bir bu ihtimal çok çok çok düşük yani korkma rahatla.

Biz sana yazdık ya test al diye 😐
Birşey yazmadın ne anlatıyorsun sen ya

Test denen bişey var hadi onu dusunemiyorsanız kan verme denen bişey var hadi onu da es geçelim ,sevgiliniz oraya buraya boşalacagina bir kondom almayı düşünebilirsiniz Elmas hanım
Yapabilsem yapardım zaten ki olan oldu şimdi geçmişe gidip eşim oraya boşalma diyemem ya saçmalayı kesin fikriniz yoksa yazmayın ugrasamam

Merhaba kizlar, erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadik. Gogsume dogru bosaldi sadece bir damla bacagima geldi hemen yikanip ertesi gun hapi kullandim. Herkeste gorulen hap kullanimi sonrasi kanamasi daha olmadi ve reglime 8 gun var. Hamilelik gibi bir ihtimal yoktur degil mi?

Back