Sizce hamilelik var mı ?

mavideniz63

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
11
2
31
Merhabalar bi kızım bi oğlum var son hamileliğim üzerinden 10 yıl geçti, bi kaç aydır 3. Çocuğa Ye karar verdik bu ay sadece yumurtlama günümde ilişki oldu , kasıklarımda batmalar , belime bıçak saplanır gibi anlık batmalar oluyor, adetime 3 gün varken bu sabah test yaptım ama emin olamadım sizce silik bi çizgi var mı ?

Eklentiler

• IMG_4978.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 92
çizgi görüyorum ben :)

Teşekkür ederim yanıtladığınız için bi doktor randevum var film çekilicem o sebeple varsa öğrenmem gerekiyorda emin olamadım işte boşuna da kan testi yaptırmak istemedim

Güncelleme: arkadaşlar sahurda bir test daha yaptım pozitif çıktı hamileymişim

Eklentiler

• IMG_4984.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 78
Güncelleme: arkadaşlar sahurda bir test daha yaptım pozitif çıktı hamileymişim
Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim Rica etsem bana da dua edebilir misiniz? Mübarek Ramazan gününde hamile duası kabul olur

gördüm ben var bence

Bende bir hafta oldu 2. Gebeliğimi öğreneli. Konuyu görünce girip bakmak istedim zaten sizdeogrenmissiniz pozitif olduğunu. Çok sevindim. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah

Bende bir hafta oldu 2. Gebeliğimi öğreneli. Konuyu görünce girip bakmak istedim zaten sizdeogrenmissiniz pozitif olduğunu. Çok sevindim. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim ilk testle ikinci test arasında toplam 24 saat yoktur ama fark çok fazla değil mi çok şaşkınım beta hah bu kadar kısa zamanda ne kadar çok artmış demekki

Amin inşallah çok teşekkür ederim ilk testle ikinci test arasında toplam 24 saat yoktur ama fark çok fazla değil mi çok şaşkınım beta hah bu kadar kısa zamanda ne kadar çok artmış demekki
Evet evet inşallah adetime 5 gün kala bende idrar testi de negatif sonuç aldım adet günümde regl olmayınca tekrar yaptım bende o şekilde silik bir çizgi ile öğrendim bir günde beta çarpı 2 artıyormuş yanlış hatırlamıyorsam

Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 23 Şubat,normalde 20 mart adet tarihimdi fakat olmadım idrar testi yaptım çok silik çizgi ile karşılaştım. Bu sabah kan verdim beta hcg 7.78 çıktı. Sanırım iyi değil. İlk gebelik olduğu için oldukça bilgisizim şuanda gebelik adına sıkıntılı bir sonuç almışım değil mi? Bilgili olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim..

2 gün sonra testi tekrarla canım 2 katına çıkıyorsa sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…