- 12 Mart 2024
- 11
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi mavideniz63
çizgi görüyorum ben :)Merhabalar bi kızım bi oğlum var son hamileliğim üzerinden 10 yıl geçti, bi kaç aydır 3. Çocuğa Ye karar verdik bu ay sadece yumurtlama günümde ilişki oldu , kasıklarımda batmalar , belime bıçak saplanır gibi anlık batmalar oluyor, adetime 3 gün varken bu sabah test yaptım ama emin olamadım sizce silik bi çizgi var mı ?
Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindimGüncelleme: arkadaşlar sahurda bir test daha yaptım pozitif çıktı hamileymişim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindimRica etsem bana da dua edebilir misiniz? Mübarek Ramazan gününde hamile duası kabul olur
gördüm ben var benceMerhabalar bi kızım bi oğlum var son hamileliğim üzerinden 10 yıl geçti, bi kaç aydır 3. Çocuğa Ye karar verdik bu ay sadece yumurtlama günümde ilişki oldu , kasıklarımda batmalar , belime bıçak saplanır gibi anlık batmalar oluyor, adetime 3 gün varken bu sabah test yaptım ama emin olamadım sizce silik bi çizgi var mı ?
Amin inşaAllah, teşekkür ederimÇok teşekkür ederimTabii ki ederim rabbim bu mübarek gece de size de sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimBende bir hafta oldu 2. Gebeliğimi öğreneli. Konuyu görünce girip bakmak istedim zaten sizdeogrenmissiniz pozitif olduğunu. Çok sevindim. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Evet evet inşallah adetime 5 gün kala bende idrar testi de negatif sonuç aldım adet günümde regl olmayınca tekrar yaptım bende o şekilde silik bir çizgi ile öğrendimAmin inşallah çok teşekkür ederimilk testle ikinci test arasında toplam 24 saat yoktur ama fark çok fazla değil mi çok şaşkınım beta hah bu kadar kısa zamanda ne kadar çok artmış demekki
2 gün sonra testi tekrarla canım 2 katına çıkıyorsa sağlıklıdırArkadaşlar merhaba, son adet tarihim 23 Şubat,normalde 20 mart adet tarihimdi fakat olmadım idrar testi yaptım çok silik çizgi ile karşılaştım. Bu sabah kan verdim beta hcg 7.78 çıktı. Sanırım iyi değil. İlk gebelik olduğu için oldukça bilgisizim şuanda gebelik adına sıkıntılı bir sonuç almışım değil mi? Bilgili olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim..
Maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı teşekkür ederim2 gün sonra testi tekrarla canım 2 katına çıkıyorsa sağlıklıdır
Yaa benimde testim 7.07 çıktı çatlatma iğnesi yapmıştım. Benimde büyük ihtimalle kimyasal gebelikMaalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı teşekkür ederim
Sonucunuz ne olduYaa benimde testim 7.07 çıktı çatlatma iğnesi yapmıştım. Benimde büyük ihtimalle kimyasal gebelik
Bekliyorum henüz çıkmadı sonucSonucunuz ne oldu