Kızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce hamilelik var mı ?
- Konu Sahibi gmze1239
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi çift çizgi hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 15
- 6
- 6
- 25
Sonuç ne öğrendin miKızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim
Dün yaptım testi bugün daha tekrarlayamadımSonuç ne öğrendin mi
Silik bile yok muKızlar az önce bidaha yaptım şimdi çıkmadı anlamadım var mı yok mu
Hayır yok yarın kan versem mi ya da sabah ilk idrar değil diye miSilik bile yok mu
Bence kendini yıpratma canım git kan testi ver rahatla boyle test yaparak şüphe içinde olucanHayır yok yarın kan versem mi ya da sabah ilk idrar değil diye mi
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.894
- 108
Yarım saat sonra çıkmış. Bu test geçersiz.Kızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim
- 26 Temmuz 2022
- 95
- 21
- 3
- 27
Kızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim
Hayır yok yarın kan versem mi ya da sabah ilk idrar değil diye mi
Bence kan ver icin rahat olur en azindan sonucuda bizimle paylasa bilir misinKızlar az önce bidaha yaptım şimdi çıkmadı anlamadım var mı yok mu
Yarın vericem tabiki paylaşırımBence kan ver icin rahat olur en azindan sonucuda bizimle paylasa bilir misin
- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Yarın sabah ilk idrarla bir test yap istersen ama ilk 5 dk da çıkan sonuç geçerli eğer ilk 5 dk da silikte olsa çizgi varsa kan ver benceYarın vericem tabiki paylaşırım
Ne yaptınız sonucunuz ne acabaYarın vericem tabiki paylaşırım
1,2. Çıktı kan ama hala hasta olmadımNe yaptınız sonucunuz ne acaba
Pco hastası mısınız1,2. Çıktı kan ama hala hasta olmadım
Benımde adetimin 2. Günü gelmedi sol kasığım devamlı belim ve bacagım agrıyobende pkoyumPco hastası mısınız
Bende pcoyum benim de kasığım ve belim ağrıyor adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım inanılmaz silik çıktı çöpe attım. Belirtilerim belki de idrar yolu enfeksiyonudurBenımde adetimin 2. Günü gelmedi sol kasığım devamlı belim ve bacagım agrıyobende pkoyum
Ee silik çıkmıs neden attınBende pcoyum benim de kasığım ve belim ağrıyor adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım inanılmaz silik çıktı çöpe attım. Belirtilerim belki de idrar yolu enfeksiyonudur
Kuruma çizgisi diye düşündüm yani bence öyleydiEe silik çıkmıs neden attın