• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik var mı ?

gmze1239

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
9
1
1
34
Kızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 38BAD3E8-4B20-455E-8E01-778959A493AC.jpeg
    38BAD3E8-4B20-455E-8E01-778959A493AC.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar reglim 10 gün gecikti normale en fazla 3 gün gecikir 15 gündür bel sırt ve kasık ağrısı var göğüs ucunda iğne batması gibi bir acı düzenli 2 günde bir denedik bu ay test yaptım yarım saat sonra böyle çıktı sizce hamilemiyim
Sonuç ne öğrendin mi

Evet çizgi belli oluyor, benim de böyle silikti kan testi yaptırdım olumlu çıktı :) ve daha çok yeniymiş belki sizin de öyledir

Yarım saat sonra çıkmış. Bu test geçersiz.

Hayır yok yarın kan versem mi ya da sabah ilk idrar değil diye mi
Kızlar az önce bidaha yaptım şimdi çıkmadı anlamadım var mı yok mu
Bence kan ver icin rahat olur en azindan sonucuda bizimle paylasa bilir misin

Benımde adetimin 2. Günü gelmedi sol kasığım devamlı belim ve bacagım agrıyo🥺bende pkoyum
Bende pcoyum benim de kasığım ve belim ağrıyor adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım inanılmaz silik çıktı çöpe attım. Belirtilerim belki de idrar yolu enfeksiyonudur

Back