Sizce hamilelik var mı ?

Minikdunyam2018

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
18
8
16
28
Merhaba bu gün normalde adet günüm olmadım bir kaç gündür de bulantı bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum bu gün test yaptım ama emin olamadim ikinci çizgi silik çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Kan testi verebilirsiniz bende 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim, inşallah vardır
Sağlık ocağında verdim bakmamislar cuma dan pazertesine heyacanla bekledim özeller malum özel hastaneler de fiyatlar uçtu biraz belirgin olsun öğle giderim dedim şuan olsa 4 haftalık olur 6 hafta da giderim diye düşündüm

Biraz daha bekleyin koyulasiyosa vardir bence var hatta insallah istiyosaniz doğrudur

Tıp merkezleri var onlar hastanelere göre daha uygun bakıyor, yine varsa gitmeyi ihmal etmeyin kendinize de o süre zarfında dikkat edin zaten 2-3 kere beta kontrolü sağlıyorlar onu yaptıktan sonra da gidebilirsiniz düzenli artıştan sonra

Geceden beri bulantı kusmadan ölüyorum eşimi bekliyorum bir acile gideyim belki midem rahatlar oğlumda da böyle geçti şimdi yine zorluyor bu gün hep uyumakla geçirdim bişey yiyemedim
Bacim hayirli uğurlu olsun bende aralik ayi sonunda bulanti kusma sikayetiyle gitmistm orda gebe oldugumu ogrenmistm 11.haftaya kdr devam etti diger oglumda da boyle gecmisti.ama 11.hafta tamamen bitti buda erkek zofer aldirin eşinize bulantiya birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…