- 10 Nisan 2022
- 18
- 8
- 16
- 28
- Konu Sahibi Minikdunyam2018
-
Hemen çıktı mı?Merhaba bu gün normalde adet günüm olmadım bir kaç gündür de bulantı bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum bu gün test yaptım ama emin olamadim ikinci çizgi silik çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?Eki Görüntüle 3072444
EvetHemen çıktı mı?
Kan testi verebilirsiniz bende 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim, inşallah vardır
Sağlık ocağında verdim bakmamislar cuma dan pazertesine heyacanla bekledim özeller malum özel hastaneler de fiyatlar uçtu biraz belirgin olsun öğle giderim dedim şuan olsa 4 haftalık olur 6 hafta da giderim diye düşündümKan testi verebilirsiniz bende 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim, inşallah vardır
Biraz daha bekleyin koyulasiyosa vardir bence var hatta insallah istiyosaniz doğrudurMerhaba bu gün normalde adet günüm olmadım bir kaç gündür de bulantı bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum bu gün test yaptım ama emin olamadim ikinci çizgi silik çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?Eki Görüntüle 3072444
EvetBiraz daha bekleyin koyulasiyosa vardir bence var hatta insallah istiyosaniz doğrudur
Tıp merkezleri var onlar hastanelere göre daha uygun bakıyor, yine varsa gitmeyi ihmal etmeyin kendinize de o süre zarfında dikkat edin zaten 2-3 kere beta kontrolü sağlıyorlar onu yaptıktan sonra da gidebilirsiniz düzenli artıştan sonraSağlık ocağında verdim bakmamislar cuma dan pazertesine heyacanla bekledim özeller malum özel hastaneler de fiyatlar uçtu biraz belirgin olsun öğle giderim dedim şuan olsa 4 haftalık olur 6 hafta da giderim diye düşündüm
O zaman insallahhhh gebesinizdir bende gebeyim dua ettm sizeEvetistiyorum bir oğlum var 3.buçuk yaşında kardeşi olsun istedim
Teşekkür ederimTıp merkezleri var onlar hastanelere göre daha uygun bakıyor, yine varsa gitmeyi ihmal etmeyin kendinize de o süre zarfında dikkat edin zaten 2-3 kere beta kontrolü sağlıyorlar onu yaptıktan sonra da gidebilirsiniz düzenli artıştan sonra
Allah razı olsun biraz belki kötü döneme geldi eşim bu ay işten atılacağını söylediler ama olsun veren Allah rızkını da verir inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınızO zaman insallahhhh gebesinizdir bende gebeyim dua ettm size
Tedbir önemliTeşekkür ederimdoğru aslında gidilmesi gerekir
İnanin oylede guzel gelecekki yavrunuz rizkiyla gelecekAllah razı olsun biraz belki kötü döneme geldi eşim bu ay işten atılacağını söylediler ama olsun veren Allah rızkını da verir inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız
Kan verdim bu gün beta 237 çıktı ne kadarlık bilmiyorum pazertesi tekrar kan vercem doktor istediİnanin oylede guzel gelecekki yavrunuz rizkiyla gelecek
Ay inanilmaz sevindimmmm hayirli olsun guzel haberler gelsin devamli size insallahKan verdim bu gün beta 237 çıktı ne kadarlık bilmiyorum pazertesi tekrar kan vercem doktor istedi
Çok teşekkür ederimAy inanilmaz sevindimmmm hayirli olsun guzel haberler gelsin devamli size insallah
Bacim naptn kan verdinmi sonuc çıktımı ikinci sonucÇok teşekkür ederimdoktor yeni dedi ağrılarım oluyor kistin var dedi doktor ondan mı bilmiyorum yarın yine kan vercem dış gebelik falan o kadar okudum kafama takılıyor
Evet 554 çıktı doktor görmedi sonucu ama sanırım iki katı olduğu için sorun yok cumartesi gidecemBacim naptn kan verdinmi sonuc çıktımı ikinci sonuc
Geceden beri bulantı kusmadan ölüyorum eşimi bekliyorum bir acile gideyim belki midem rahatlar oğlumda da böyle geçti şimdi yine zorluyor bu gün hep uyumakla geçirdim bişey yiyemedimBacim naptn kan verdinmi sonuc çıktımı ikinci sonuc
Bacim hayirli uğurlu olsun bende aralik ayi sonunda bulanti kusma sikayetiyle gitmistm orda gebe oldugumu ogrenmistm 11.haftaya kdr devam etti diger oglumda da boyle gecmisti.ama 11.hafta tamamen bitti buda erkekGeceden beri bulantı kusmadan ölüyorum eşimi bekliyorum bir acile gideyim belki midem rahatlar oğlumda da böyle geçti şimdi yine zorluyor bu gün hep uyumakla geçirdim bişey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?