Sizce hamilelik var mı

melek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
53
3
98
34
Kocaeli
Normalde çok düzenli adet görüyorum 30 günde 1 . 24 ünde olan adetim 3 gün gecikti göğüs hassasiyetim var önceden adetim gecikecekse bile göğüs hassasiyetim başlamazdı bel ağrısı baş dönmesi kasık ağrıları var sizce hamile olabilir miyim test ne zaman yapmalıyım tecrübeli olanlar yorum yaparsa sevinirim . Cok azda beyaz akinti var surekli degil ama.

Evde test varsa yapın hemen 3 gün geçmişse çıkar zaten diğer belirtiler adet belirtiside olabilir sorduğunuz soru ancak idrar testi varsa görmek gerekir inşallah bebistir

Evde test varsa yapın hemen 3 gün geçmişse çıkar zaten diğer belirtiler adet belirtiside olabilir sorduğunuz soru ancak idrar testi varsa görmek gerekir inşallah bebistir
İnşallah sağolun cevap için. Siz hamilesiniz galiba sizde nasıl belirtiler olmuştu

3 gün gecikmisse test yapin çıkar bende sadece lekelenme ve adet gecikmesi olmuştu

İnşallah sağolun cevap için. Siz hamilesiniz galiba sizde nasıl belirtiler olmuştu
Ben adetime bir hafta kala evde test vardı iç güdüsel yaptım silik cizgi gördüm o gün kan verdim kandada çıktı belirti dediginiz şeyler 6 ve 8 hafta sonrası sık idrara çıkma yoğun uyku hali koku hassasiyeti 12 hafta ve sonrası beyaz akıntı yani genelde bu şekilde seyir ediyor öyle dollenme olduğu gibi mide bulantısı kasık batması akıntı olmuyor yaklaşık adetten 1 hafta geçtikten sonra net belirti başlıyor bazılarında lekelenme oluyor buda yine adetten bir hafta geçmesi lazım erken dollenme yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…