• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik var mı?

Tracer

Only Human 👤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
802
1.802
63
30
Kızlar reglime dört gün var. Hafif midem bulandı. Bir test yapayım dedim. Bu şekilde çıktı hemen belirdi. Çok silik ama net bir şekilde görebiliyorum. Sizce? o_O
IMG_20191126_194401.jpg
IMG_20191126_194327.jpg

Var cnm benim oglandada bole olmuştu hayirli olsun tabi hormon falan ilac bise kullanmiosn o cift cizgiyi cikarmasi zordur

Teşekkür ederim hepinize :oops: testi tekrarlamayı düşünüyorum. Yarın da kan testi vereceğim inşallah Hoppa

Kimseye soyleme heyecan yapip. bolca dua et ve deki Allahim hayirlisini ver . bitki caylarindan uzakdur.sicak dus alma daha tavsiue istersen liste uzun . folik asitte kullan

Kimseye soyleme heyecan yapip. bolca dua et ve deki Allahim hayirlisini ver . bitki caylarindan uzakdur.sicak dus alma daha tavsiue istersen liste uzun . folik asitte kullan
Bu 10. Ay olacak. Daha önce bir kere yanlış pozitif gördüğüm için heyecanlanamıyorum henüz. Çok üzülmüştüm öncesinde. Kan testini görmeden heyecanlanamam sanırım :KK22: Artık her ay bekledim ama bu ay beklemediğim için hiç dikkat etmedim kendime. Varsa folik asite başlamam lazım hemen. Tavsiyeler için teşekkür ederim :KK200:

Kızlar reglime dört gün var. Hafif midem bulandı. Bir test yapayım dedim. Bu şekilde çıktı hemen belirdi. Çok silik ama net bir şekilde görebiliyorum. Sizce? o_OEki Görüntüle 2559252 Eki Görüntüle 2559254
Bence var 4 gün kala gayet belli bulantı için çok erken psikolojik yada üşütme yediğin şeyler yapmış olabilir bulantı ille olacak diye bir kural yok ama 6 veya 7 haftada başlar normalde şu anda daha dollenme var uzanın çok yorulmayın stres yapmayın bol su için tutunmaya vok yardımcı su inşallah hayırlısı

Bence var 4 gün kala gayet belli bulantı için çok erken psikolojik yada üşütme yediğin şeyler yapmış olabilir bulantı ille olacak diye bir kural yok ama 6 veya 7 haftada başlar normalde şu anda daha dollenme var uzanın çok yorulmayın stres yapmayın bol su için tutunmaya vok yardımcı su inşallah hayırlısı
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşallah hayırlısıyla. Bu ara çok hareket ettim öğrencilerle voleybol oynadım hep beklentim kalmamıştı:KK35:Bir süre dikkat edeyim kendime vardır inşallah :KK51:

sanki sabah ilk idrarla tekrarlasan daha iyi olur gibi cnm mesela yarin degil sonraki gun idrarla bakabilirsin
Evet canım tekrarlıycam tekrar. Başka bir marka daha yaptım o da silik çıktı. Şimdi biraz bekleyip öyle tekrarlıycam

Back