Sizce hamilelik olabilir mi

Veraaaaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
12
5
1
31
Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım iki gun süren bir adetim oldu sonra kahverengiye döndü derken bu ay tekrar denedik adetine 6gun var bugun bir tane erken gebelik testi aldım ilk 5-10dk icin de gözle gorulecek kadar çizgi var hayalet cizgi gibi ama başında ve sonunda ki çizgi yerleri belirgin neyse dayanamadım öğlen birde evde bulunan digital testi yaptım orda No yazısı vardı yani hamilelik yok cıktı sizce hangihangisi doğru çok mu erken ya da test için spora gidiyorum normalde kilom da var ama hamilelik varsa ağırlık falan yapmak istemiyorum o yüzden erken test yaptım aşırı sol kaslk ağrısı aşırı uyku halsizlik var bunlar belirti mi bilemedim ama ilk bel ağrısı vardı iki gun önce o ağrı geçti sizce kaç gün daha bekleyip test yapayım birde digital testler kesin hatasız diyorlar hamilelik yok mu ki

Bence adet gecikmeni bekle . Bende de dijital pozıtıf çıkmıştı ama gebe kalamadım

Bence adet gecikmeni bekle . Bende de dijital pozıtıf çıkmıştı ama gebe kalamadım
Benim digital negatif cıktı erken gebelik testi silik cizgi cıktı en iyisi adet gününü beklemek akışına bıraktım ama acaip bi uyku hali var sürekli uyuyorum tabi bu vitamin eksikliği de olabilir ama ilk oğluma da aynısı olmuştu önce halsizlik uyku sonra 9 kusma yaşamıştım hayırlısı nasip

Sonuc ne oldu acaba sizin yine silik cikmis en azindan benimkiler hep negatif

Adetimin geceli tam 7 gün oluyor . Reglimin geçtiği 2. Günden Erken gebelik testi yaptım ama nafile . Gosguslerimde ağrı tam sarı deil ama bı akıntım var . Bas dönmesi ve ara ara mide ekşimesi ve kasıklarda ağrım hatta kabızlık gibi sorunum var bu sabah test yaptım yine negatif çıktı sizce hamilemiyim ?

Adet tarihini bekle bence en iyisi ben adetten bi önceki gün akşamında erken gebelik testi yaptım net şekilde çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…