Sizce hamilelik ne zaman söylenmeli

Merhabalarrrr sizce hamilelik ne zaman söylenmeli kendi annenize ne zaman söylemeniz gerekir merak ediyorum mesela eşimin tarafına hiç söylemek istemiyorum ama anneme çok söylemek istiyorum
Bence annene söyleyeceğin zaman aynı günde kayınvalidene de söylemelisin sonuçta biri anneanne ise diğeri de babanne . Etrafa yayılmasını istemiyorsan güzelce rica edersin iki annenden de şu zamana kadar söylemeyin kimseye diye

Ilk söylediğim kişiydi annem,annemden yakin kimseyi görmüyorum kendime.
Sonra ablam kayinvalidem falan, 3 ayim dolduktan sonra insanlara yavaştan söyledim zaten 2 3 kisiye söylemek yetiyor hemen yayılıyor.
Ama anneme hemen söyledim test sonucunu alir almaz.

Bende çok söylemek istiyorum daha yeni öğrendim telefondan söylemek istemedim ilk defa böyle bir duygu olduğu için korkuyorum da o yüzden sormak istedim

Haklısınız fakat 1 senedir her şeyi burnumdan getirdiler yaşatmadık şeyler bırakmadılar ve hemen sevinsinler istemiyorum bi de Allah korusun düşük olursa diye de korkuyorum

Kızz niye utanıyorsun bence sen şoku hala atlatamamışsın önce kendine birkaç gün zaman tanı kendin alış hamile olduğuna sonra söyle kime söyleyeceksen
Bilmiyorum aşırı derecede çok utanıyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum büyütülme tarzımdan mı nedir bilmiyorum nasıl diyeceğimi

Hiç kardeşim yok ne küçük ne büyük tekim ben ama teşekkür ederim size de diğer yorum yazan arkadaşlara da söylemek istiyordum ama çekiniyordum bana ön ayak oldunuz

E burda bir sürü kisi öğrendi simdi, annenize soyleseydiniz nazar etmezdi her halde.. Benim kem gözüm varsa nolcak simci?
Korkmayın, Allahin izniyle bir sey Olmaz.
Paylasin anneniz ile.
Utanılacak bir tarafı da yok.
Neden bu kadar kızıyorsunuz ki sadece sordum bende ilk anneme söylemek istiyorum zaten ama sadece sormak istedim

Bilmiyorum aşırı derecede çok utanıyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum büyütülme tarzımdan mı nedir bilmiyorum nasıl diyeceğimi
Benim ablam da hamileyken karnını babamdan saklardı , babana annen söyler zaten ama bence de annene yüz yüze ilk anında söylemelisin . Emin ol dünyaları versen bu kadar sevinmez gözlerindeki o mutluluğu bir gör o zaman anlayacaksın ne demek istediğimizi

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum kusura bakma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin inşallah hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…