Beklenti içinde olduğun için gecikiyor olabilir. Test yap kurtul. Benim 5gün gecikmişti. Test yaptım negatif çıkmıştı, ve dakikalar içinde adetim başladı. Tamamen psikolojikti diye düşünüyorum. Sonra ki ay da acayip adet sancım olmuştu. Hatta yatakta ağlamıştım bile kalkamıyordum. Adetim yine gecikince, aman test yapayım nede olsa olsa geçen ay gibi olur heralde dedim ama hamile olduğumu öğrendim
daha kesinleşmeden neden söktürücü içeceksiniz hem de 1 gün geçmiş henüz. test yapsanız çıkar. var mı yok mu öğrenirsiniz en azından
Sapmaz inş. Sabır sabırrAcele etme şuan , bazen sapma olabiliyor, gebelik ihtimali varsa sakın söktürücüler , bitki çayları falan içme
Nasip canım :) hayırlısı ne zamansa o zaman olur merak etme. Ama hazır adetliyken bi kadın doğumcuya gözük genel muayene ol hormonlarına falan baktırKızlar test yaptım tabiki negatif herzamanki gibihiç şaşırmadım bekliyorum hala regl olmadım. .ne zor bu işler yahu offf keşke erken baslasaymisim deneme çalışmalarına oyhhh
Tam regl oluyorum diye rahatlamistimm.Ama olamıyorum çok çok az oldum. Hiç adet dönemindeki gibi değilim. Ne sancm var ne göğüs hassasiyeti.İdrar testide negatif çıktı. Niye böyle oldum bu ay biraz endişelendmNasip canım :) hayırlısı ne zamansa o zaman olur merak etme. Ama hazır adetliyken bi kadın doğumcuya gözük genel muayene ol hormonlarına falan baktır
İşte onun için doktora gitmen gerek.Tam regl oluyorum diye rahatlamistimm.Ama olamıyorum çok çok az oldum. Hiç adet dönemindeki gibi değilim. Ne sancm var ne göğüs hassasiyeti.İdrar testide negatif çıktı. Niye böyle oldum bu ay biraz endişelendm
Bencede dr git geç döllenme üstüne görme olabilir o zamanda negatif çıkabilir mevsimselde olabilir dönem dönem kişinin bünyesi değişiyor bu aralar birçok müşterimden duyuyorum bu durumu
Evet son aylarda sürekli benimde başıma geliyor 7 gün süren adetim 3-4 günde kesiliyor ve toplam 3 pet falan kirletiyorum normal yaniAdetim azalması dönemsel mi yani2 gundr afedersiniz tek pedleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?