Bebek konusu açılınca sinirlenen ben bu ay ilk defa denemek istedim. Etrafimda cok tedavi olan var ve cok zor geciyor süreçler. Yarin tahlilde çıkar mi peki? Adet günüme 1 gün varHamilelik fikrine kendini cok alıstirmaktan psikolojik hemilelik belirtilerini yaşayanlar oluyor kendimden biliyorum. Seni umitlendirmek istemem ama adet olacakmıs hissi olmustu bende goguslerim cok agriyordu elimi vuramiyordum birde surekli uyumak istiyordum. Bence git yarın bir kan ver icinde rahatlar inşallah hamilesindir. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın guzel haberlerle gel.
Anladim çok teşekkür ederim ilginiz için :)Cıkar canm kan degerinde belli olur gidip hamilelik icin hcg degerine baktırmak istiyorum dersin genelde sonuclar yarım saatte cıkıyor.
Hamilelik fikrine kendini cok alıstirmaktan psikolojik hemilelik belirtilerini yaşayanlar oluyor kendimden biliyorum. Seni umitlendirmek istemem ama adet olacakmıs hissi olmustu bende goguslerim cok agriyordu elimi vuramiyordum birde surekli uyumak istiyordum. Bence git yarın bir kan ver icinde rahatlar inşallah hamilesindir. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın guzel haberlerle gel.[/QUOTE
Merhaba sende o belirtileri hiss ederken hamile kaldinmi ya nasil oldu?
Sizin tahmininizce ne acabakan veremıyorsan bile erken gebelık testi al onda varsa çıkar ınşallah
Ilk denememiz bu. Ama etrafımda çok tedavi gören oldugu icin umutsuzum açıkçası. Bi yandan içim hissediyorum hamileyim ben hiç böyle olmazdim diyor diger yandan adet belirtileri diyorum kararsizimben hamılesın diye düşündüm ama allahtan başka kimse emın olamaz,
kalbimiz hep hamıel olmaktan yana ama her ay hayal kırıklıgı yasadıgımız için
emın olamıyoruz
Yarin olmazsam test alacagim. Aslinda umut etmek istemiyorum. Olmazsam cumartesi kan tahlili yaptıricam bakalim hayirlisiArtık belli olabilir canım testte. Geç döllenme falan yoksa bir dene iatersen test yapmayı
Yine olmadı kan verirsin . Hayırlısı olur inşallah hakkınızda
günaydın ne yaptın güzelimYarin olmazsam test alacagim. Aslinda umut etmek istemiyorum. Olmazsam cumartesi kan tahlili yaptıricam bakalim hayirlisi
Bugun bat günüm ama hala adet olmadım :) yarin sabah kan tahlili yaptıricamgünaydın ne yaptın güzelim
Hamile misin canımBugun bat günüm ama hala adet olmadım :) yarin sabah kan tahlili yaptıricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?