How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sizce hamilelik belirtisi mi?

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
1.5 yıllık evliyim. Eşimle bu ay korunmayı bıraktık. Oncesinde doktora gidip kan tahlili ultrason hormon testi gibi tüm testleri yaptirdim. En son 9 subatta adet olmuştum. Yumurtlama zamanlarımızi da dikkate alarak korunmadik. Normalde adetim ağrılı gecer. Annemin de ağrılı geçmiş. Çok dr a gittim kist falan yok yumurtaliklarin cok saglikli ondan agriyor dedi. 9 mart yani cuma günü adet olmam lazim ama 2 3 gündür sol kasigimda rahmimde kramplar hissediyorum. Baya baya rahmimde de hissediyorum. 2 3 saniye olup geçiyor. Göğüslerim dolgunlasti. Soğan ve zeytin sevmezken sadece soğan ve yedim canim isteyerek. Sanki gozbebeklerim büyüdü ve hiç istemezken bu ay bebek fikrine çok kapildim ciddi ciddi istiyorum. Ama butun bunlar adet öncesi sendromu da olabilir. Sanki adet olacakmisim gibi geliyor umutlanmak istemiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Ne zaman test yapsam sağlıklı bi sonuç alirim? Ya da kan tahlili ne zaman yaptirmaliyim?

Hamilelik fikrine kendini cok alıstirmaktan psikolojik hemilelik belirtilerini yaşayanlar oluyor kendimden biliyorum. Seni umitlendirmek istemem ama adet olacakmıs hissi olmustu bende goguslerim cok agriyordu elimi vuramiyordum birde surekli uyumak istiyordum. Bence git yarın bir kan ver icinde rahatlar inşallah hamilesindir. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın guzel haberlerle gel.:anneadayı:

Hamilelik fikrine kendini cok alıstirmaktan psikolojik hemilelik belirtilerini yaşayanlar oluyor kendimden biliyorum. Seni umitlendirmek istemem ama adet olacakmıs hissi olmustu bende goguslerim cok agriyordu elimi vuramiyordum birde surekli uyumak istiyordum. Bence git yarın bir kan ver icinde rahatlar inşallah hamilesindir. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın guzel haberlerle gel.:anneadayı:
Bebek konusu açılınca sinirlenen ben bu ay ilk defa denemek istedim. Etrafimda cok tedavi olan var ve cok zor geciyor süreçler. Yarin tahlilde çıkar mi peki? Adet günüme 1 gün var

Cıkar canm kan degerinde belli olur gidip hamilelik icin hcg degerine baktırmak istiyorum dersin genelde sonuclar yarım saatte cıkıyor.

Hamilelik fikrine kendini cok alıstirmaktan psikolojik hemilelik belirtilerini yaşayanlar oluyor kendimden biliyorum. Seni umitlendirmek istemem ama adet olacakmıs hissi olmustu bende goguslerim cok agriyordu elimi vuramiyordum birde surekli uyumak istiyordum. Bence git yarın bir kan ver icinde rahatlar inşallah hamilesindir. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın guzel haberlerle gel.:anneadayı:[/QUOTE
Merhaba sende o belirtileri hiss ederken hamile kaldinmi ya nasil oldu?

6 aylik evliyim adet duzensizlim var subart ayinda 6 sinda adet oldum bu ay kacin da olcam bilmiyorum adet hesaplamasi yapinda 6 sinda cikiyo ve 2 gun gecti adet bilirtilerim olurdu belim siddetli bir sekilde agrim olurdum karin ve kasik agrimda olurdu ama suan hic biri yok bana yardjmci olurmusunuz ve kokusuz koyu sari akintim var lutfen yardim ci olun

kan veremıyorsan bile erken gebelık testi al onda varsa çıkar ınşallah

ben hamılesın diye düşündüm ama allahtan başka kimse emın olamaz,
kalbimiz hep hamıel olmaktan yana ama her ay hayal kırıklıgı yasadıgımız için
emın olamıyoruz

Artık belli olabilir canım testte. Geç döllenme falan yoksa bir dene iatersen test yapmayı ;)
Yine olmadı kan verirsin . Hayırlısı olur inşallah hakkınızda

ben hamılesın diye düşündüm ama allahtan başka kimse emın olamaz,
kalbimiz hep hamıel olmaktan yana ama her ay hayal kırıklıgı yasadıgımız için
emın olamıyoruz
Ilk denememiz bu. Ama etrafımda çok tedavi gören oldugu icin umutsuzum açıkçası. Bi yandan içim hissediyorum hamileyim ben hiç böyle olmazdim diyor diger yandan adet belirtileri diyorum kararsizim

Artık belli olabilir canım testte. Geç döllenme falan yoksa bir dene iatersen test yapmayı :KK66:
Yine olmadı kan verirsin . Hayırlısı olur inşallah hakkınızda
Yarin olmazsam test alacagim. Aslinda umut etmek istemiyorum. Olmazsam cumartesi kan tahlili yaptıricam bakalim hayirlisi

Back