• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olma ihtimalim var mı?

efdalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
368
2
26
Diğer
kızlar ben en son mayıs 22 de adet oldum normalde haziranın 22 25 arası adet olmam lazımdı ama ben hala adet olmadım biri bugün olmak üzere 2 kere test yaptım ama net şekilde tek çizgi çıktı...bu arada 1 buçuk senedir çocuk deniyoruz doktora gitmiştik doktor yumurtalıklarda sorun yok demişti eşime de baktılar onda da sorun yoktu ama 1 buçuk senedir olmuyor.... bi de psikolojik mi bilmiyorum midem de bulanıyor hafif hafif...nette baktım psikolojikte olabilirmiş...böyle bişey başına gelen var mı?

kızlar ben en son mayıs 22 de adet oldum normalde haziranın 22 25 arası adet olmam lazımdı ama ben hala adet olmadım biri bugün olmak üzere 2 kere test yaptım ama net şekilde tek çizgi çıktı...bu arada 1 buçuk senedir çocuk deniyoruz doktora gitmiştik doktor yumurtalıklarda sorun yok demişti eşime de baktılar onda da sorun yoktu ama 1 buçuk senedir olmuyor.... bi de psikolojik mi bilmiyorum midem de bulanıyor hafif hafif...nette baktım psikolojikte olabilirmiş...böyle bişey başına gelen var mı?

merhaba efdalya, öncelikle gönlündekinin olmasını diliyorum

idrar testini adetinin 10 gün gecikmesinden sonra doğru sonuç verdiğini duydum geç döllenme olmuş ise idrar testinde çıkmayabilir

kesin sonuç kanda çıkar kan testi yapmanı öneririm

bende erken dönemde bulantı olmamıştı bide beta hcg kanda fazlalaşmaya başlayınca mide bulantısı yaparmış o psikolijik olabilir. adetin de gecikmiş inşallah bebek vardır kan testi yaptrı 1 saatte sonucu öğren:)
bide hamile değilsen yumurtlama testi al eczaneden o da garanti oluyo inşallah bebişine kavuşursun

Back