• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamile olma ihimalim var mı?

gofredo

MemintolardaTombiktoymuş!
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.616
245
163
hamilelik yaşayanlar ya da hamile olanlar sorum sizlere..sat 2 ocak yumurtlama dönemlerinde ilişki yaşadık ve meni benim vajinama geldi içime kaçma ihtimali ne kadardır bilmiyorum ama ben uzun bir süredir kasık ağrısı yaşıyorum.yaklaşık 1 haftadır da kabızlık sorunum var.sabahları idrarımın rengi koyu ama gün içinde su içtiğim için açık oluyor öyle çok sık tuvalete gitmiyorum da sadece her adet döneminde çok ağrıyan göğüslerim hiç acımıyor ağrımıyor sıkıyorum hiç ağrı yok.göbeğime yakın yerlede bi iğne batması var sanki.aslında biz korunuyoruz henüz çocuk düşünmüyoruz şuanda ama olursa da seviniriz sürpriz olur :) 26 günde bir adet görüyorum 4 gün var batıma gebelik testi için erkenmidir?benim gibi belirtisi olup hamile kalan ya da olan varmıdır?söylemeyi unuttuğum bi kaç şey daha var karnım aç olmasa da gurul gurul ötüyor özellikle geceleri bi de epey gaz birikiyor içimde kendimi zorladığım zaman çıkabiliyor :1:

Son düzenleme:
huuuu huuuu niye kimse bana bakmıyor üzülüyorum amaaa :(

göbek çevresindeki batmalar muhtemelen bahsettiğin gazdan kaynaklanıyordur.ilişki tarihinden sonra 6-10 gün içinde hcg hormonu artmaya başlar.artmaya başladığı ilk dönemlerde de pozitif çıkmasını sağlayacak kadar artmamış olabilir.ama en erken 1 hafta sonra belli olur.siz batınızdan bikaç gün sonra yapabilirsiniz.çıkmazsa ve adetiniz gecikirse tekrarlayın bence.

göbek çevresindeki batmalar muhtemelen bahsettiğin gazdan kaynaklanıyordur.ilişki tarihinden sonra 6-10 gün içinde hcg hormonu artmaya başlar.artmaya başladığı ilk dönemlerde de pozitif çıkmasını sağlayacak kadar artmamış olabilir.ama en erken 1 hafta sonra belli olur.siz batınızdan bikaç gün sonra yapabilirsiniz.çıkmazsa ve adetiniz gecikirse tekrarlayın bence.
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum.benim adet döngüm kısa zaten henüz idrara geçmemiştir demek istiyorsunuz sanıyorum kii.

muhtemelen hamileyseniz bile geçmemiştir.ama isterseniz kan testi yapıtırın çünkü idrar testinin saptayabileceği miktardan çok daha az artışları bile saptadığından daha önce anlama şansınız olabilir

kızlar ben yanıyorum resmen içimden ateş fışkırıyor gibi sabah ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı ateşim normal sanırım ama ben yanıyorum yarın adet olmam gerekiyor ama benim ne belim ne de göğüslerim ağrıyor bi farklılık var bende ama bakalım hamilemiyim yoksa hastalıkmıdır belli olucak :(

Canim belliki sen cok bebis istiyorsun ve kendini cok dinlemissin:) Ben hamile kaldigimi hic bilmedim bile zaten her adet doneminde goguslerim agrirdi hamile kalincada ayni agrilar ve sislik vardi birde uykum cok geliyordu ama adetim gelecek diye hic dinlemedim kendimi. Karnindaki batmalar muhtemelen gaz dir. Birde kafana cok takdigin icin vucut Stress Hormonlari salgiliyor bu yuzden hararet basiyordur onun icin atesin var saniyorsundur idrar rengine gelince zaten sabah Erken saatlerde genelde idrar daha koyu oldugundan yani gece su icmedigimizden koyu olmasi normal bu kadar dinleme kendini birak oluruna olacagi varsa zaten olur Eger cok bebis istiyorsaniz korunmayin bence:) insallah kisa zamanda hamile olursun

ben iyice şüphelendim kedimden acaba bugün gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?ağzımda demir tadı var ve adet öncesi şişen göbeğimden eser yok dümdüz :)

kızlar bugün adet günüm ama bende henüz hiçbirşey yok sabahtan beri adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor ama kısa süreli 1 2 dk kadar sonra geçiyor bu saate kadar hep böyle devam etti h.sonu olduğu için test alıp da yapamıyorum meraktan çatlamak üzereyim hep sabahları gelirdi adetim ama bugün bu saate kadar gelmedi :(

merhaba canım konunu şimdik okudum ama inan bende cok merak ettim şimdik:)bizde korunuyoruz ama benimde 1 hafta adetim gecikmişti bir heycanlanmıştım kendimi hazırlamaya calıştım cünki ozamanlar düşünmüyorduk sürpriz olucaktı,ama ertesi günde adetim geldi hayal kırıklığına ugradım kendimi cok heveslendirmişim...ama artık arar verdik 3 -4 sonra korunmaya bırakıcaz bebişimiz olsun istiyoruz hayırlısı Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah...senin icinde hayırlısı olsun canım

dün eczaneler kapalıydı nöbetçi eczane de iş yerime epey uzaktaydı alıp yapamadım ama bugün öğle arası alıcam anlaşıldığı gibi yok ama sanki adet sancısı gibi ağrılarım var ara ara ve bu sabah otobüste fenalık geçirdim resmen :) ateş bastı pencereleri açtırdım psikolojik hamile miyim yoksa gerçekten bebiş mi var bugünkü testte belli eder kendini :D

laboguick adlı gebelik testinde kocaman bir tek çizgi çıktı sanırım hamile değilim bi kaç gün daha bekleyim gelmezse kan tahliline gideyim bari :(

Ben adetime 5 gun kala yaptim idrar testini cikti bence sende yap cikabilir bende belirtiler ayni adet belirtileri gibiydi insallah hamilesimdrr:)

benim adet günüm dündü bugün gecikmedeki ilk günüm yarın da geçsin olmadı kan tahliline :)

beklemek ve bilinmezlik ne kadar sinir bozucu. biz 8 aydır istiyoruz ama tık yok.bugün adet günüm şimdilik gelmedi ama geleceğini hissettiriyor.

belli olmaz tatlım benimde dün sabahtan beri ağrım var ara ara bildiğin adet sancısı ama kısa aralıklarla devam ediyor hemen ümidini yitirme sen korunmuyormuşsun üstelik ben korunduğum halde bunları yaşıyorum :) benim şansım senin olsun inşallah en kısa zamanda bebişinin haberi almanı dilerim :)

Back