• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilirmiyim

Dun dayanamayip gidip kan test yaptirdim negatif dedi doktor gecikme devam ederse bir hafta on gun sonra gene gel kan testi yapalim dedi doktor goguzlerim git gide dahada hassaslasiyo ama kasiklarda hic agri adet olucakmisim gibi bisey yok kizlar bi el atin varmi bu durumu yasayan

Dun dayanamayip gidip kan test yaptirdim negatif dedi doktor gecikme devam ederse bir hafta on gun sonra gene gel kan testi yapalim dedi doktor goguzlerim git gide dahada hassaslasiyo ama kasiklarda hic agri adet olucakmisim gibi bisey yok kizlar bi el atin varmi bu durumu yasayan
Slm cnm bizde geri ceklmeyle korunuyoduk ama bu bi yontem değil tabi. Bu ay ben cok istedim esim de dayanamadı ama bnm ona ragmen negatf neyse :) gec dollenme die bişey var belki ondandr bekle biraz dha istersen

Aynen canim bi yontem degil benimde supem ondan zaten halada bisey yok o olsa kadarda gecmi cikar ya anlamadim gitti streste yapmadim hava dgisimi desem 3-4 gun gecikirdi ama oldu 8 gun

Aynen canim bi yontem degil benimde supem ondan zaten halada bisey yok o olsa kadarda gecmi cikar ya anlamadim gitti streste yapmadim hava dgisimi desem 3-4 gun gecikirdi ama oldu 8 gun
Hayrlısı olsn cnm biraz dha bekle olmazsan ilaç verir ztn doktor adet sokturucu

Aynen canim biraz daha bekleyip gene test yapmayi dusunuyorum gene yoksa kadin doguma giderim

Back