Sizce hamile olabilirmiyim

sselin11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
7
1
21
Merhaba! 16 gündür regl olmuyorum kan testi idar testi negatif doktor folik asit kullanmamı söyledi ve duphaston diye bi ilaç verdi ama yinede şuan gebe olabilirmiyim

Merhaba! 16 gündür regl olmuyorum kan testi idar testi negatif doktor folik asit kullanmamı söyledi ve duphaston diye bi ilaç verdi ama yinede şuan gebe olabilirmiyim
Kan ve idrar hepsi negatif ise negatiftir. Yüksek ihtimalle foliküler kist oluşmuştur, doktorunuz ds dupastonu bu yüzden vermiştir. Kullanıp bıraktığınızda adet olacaksınız temizlenecek. Daha önceden ben de yaşamıştım.
Gebelik düşündüğünüz için folik asit vermiştir

Evet inşallah bu gebe kalmayı engellemez daha 3 aylık evliyim fakat çok istiyorum

Evet inşallah bu gebe kalmayı engellemez daha 3 aylık evliyim fakat çok istiyorum
Ayy Çok taze evlisiniz bu kadar acele etmeyin ve daha yolun başındayken bu kadar stres yapmayın. Baskı mı yapılıyor çocuk diye?
Gününüzü yaşayın akışta olun olursa olur zaten.
Foliküler gebe kalmaya engel değil dupaston sonrası temizleniyor zaten.

Hayır baskı yok tabikiBiz istiyoruz ama şuan içimi ferahlattınız teşekkür ederim

Duphaston kac ay kullaniyosun duphaston sonrasi gecikme varsa testte cikardi ve ilk kutusunda ader olmayabilirsin normal bende cok kullandim o ilaci gebelik dusunuyosan mutlaka icmeye devam et tutunmasini sagliyor bebegin

Duphaston kac ay kullaniyosun duphaston sonrasi gecikme varsa testte cikardi ve ilk kutusunda ader olmayabilirsin normal bende cok kullandim o ilaci gebelik dusunuyosan mutlaka icmeye devam et tutunmasini sagliyor bebegin
Kullanmaya daha yeni başladım 2 gün oldu fakat çok fazla karın ağrım arttı içtiğim andan beri

Kullanmaya daha yeni başladım 2 gün oldu fakat çok fazla karın ağrım arttı içtiğim andan beri
Periyod söktürmek için dupaston aylarca kullanılmıyor, doktorunuz ne demişse o şekilde ilerleyin S sselin11
ben sadece 5 gün kullanıp bırakmıştım, bıraktıktan 4 gün sonra da adet oldum.
Aylarca aralıksız kullanırsanız adet göremezsiniz progesteron hormonu yükleniyor çünkü böylece gebe de kalamazsınız.
Periyodunuz bittikten sonra doktorunuz eğer size bir şey söylememişse kafanıza göre kullanmamanızı öneririm. Ben o dönem foliküler sonrasındaki ay femara+ovitrelle kullanmıştım. Çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra dupastona başlamıştım yeniden, yani periyodun üzerinden 2,5 hafta geçtikten sonra, ilişkiler değerlendirildikten sonra. Gebelik pozitif çıktığı için devam etmiştim olası bi kanama önlenmesi için. Negatif çıksaydım yeniden bırakıp periyod başlayacaktı. Sonrasında Boş gebelik geçirdiğimi öğrendik bu süreçte dupastonu bıraktım 4-5 gün sonrasında da düşük yaptım.
Yani bunları anlatıyorum çünkü bu ilaçlar öyle kafanıza göre kullanılabilecek ilaçlar değildir. Herkesin hormonları, kist varsa çeşitleri, rahim yapıları farklı. Doktorunuz ne diyosa öyle ilerleyin. doktordan şüpheniz varsa 2. görüş başka doktora gidin. sevgiler

Aylarca araliksiz kullanip adet görenlerdenim , farkli nedenlerle verilse de bu dediginiz dogru degil ben adet düzenlemek ve hamile kalmak icin kullanmistim ilaci 8-9 ay felan adetim düzeldi sonra biraktirdi zaten ama diger dediginiz dogru herkesin yapisi bir degil farkli sorunlari var ve doktor nasil önerdiyse öyle kullanilsn tabi

Duphaston ilacını 3 ay kullanıp bıraktıktan sonra adetleriniz düzenli oldu mu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…