Sizce hamile olabilirmiyim

Cennettalibi09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
9
1
23
Arkadaşlar merhaba bende polikistik over var adetim düzensiz test yapıyorum negatif dün akşam çok az bir miktar lekelenme gibi birşey oldu adet olacakmisim gibi karnım ağrıdı sırtım günlerdir ağrıyor zaten acaba hamile olabilirmiyim ben adet gecikmesinden anlayamam çünkü düzensiz tecrübesi bı bilgisi olan var mı

tabi senin vücudunu bilemem ama kendimce yorum yapayım. tam 1 senedir evliyim ve 6 ay doğm kntrol le korundum. bekarken adetim hep 45 günde birdi ama hiç kadın doğuma gitmemiştim. evlenince ve 6 ay sonra hapı bırakınca doktora gittim o ay da tekrar bozuldu çünkü düzenim hapı bırakınca. doktor 2 ay daha kullan dedi ve hormon testleri yaptı çok şkür sorum çıkmadı. pcos ileri bi seviye değildi. yani ben temmuz sonunda hapı doktorun dediği kadar da kullanıp tam temmuz bitminde hapı kullanmayı bıraktım. kendimce güzel bi folikasit aldım başladım. adetim ağustos ve eylülde yine yeni evlendiğimde ilaç kullanırlem olduğu gibi 30 günde bir oldu. hap baya iyi gelmişti. en son 13 eylülde son adetimi oldum ve geçen hamile olduğumj öğrendim. şuan 5+2 deyim. yani pcosu ben umursamadan hiç takmadan hayatıma devam ettim beslenmeme ve su içmeme dikkat ettim. bi yanım hemen hamile kalmam diye düşünsede umursamadım ama pcos odluğum halde hapı bıraktığım 2. ay hamile kalmışımaslında düşünmemek gerek. beslenmeye kiloya su içimine dikkat edip hapı düzenli 5-6 ay kullanınca demek ki işe yarıyormuş. ben pcos olduğumu da şansa öğrendim düzensizliğiöi umursamamıştım çünkü. hapı bırakınca kontrolde öğrenmiştim. yani sonra garanti olsun diye 2 ay daha kullanıp bıraktım ve adetmi çok iyi düzenlemişti

ve bende böyle bi lekelnme yaşamıştım ama o zaman düzensizliğimden dolayı olmuştu sonra adet olmıştum. inşallah sen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…