Gebeliğe Hazırlık sizce hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yeliz_39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
35
1
arkadaşlar bu ay çok az adet gordümgünümde geçmişti ama az bi kanamam oldu sizce hamile olabilir miyim hamileykende kanama oluyormuş acaba diyorum bilenler lutfen cevap yazsın

merhaba yeliz 39 benimde 2 aydır aynı adet günlerim azaldı normalde 7.gün tamamen biterdi 2 aydır 3.gün tamamen bitiyo rahim kendini hazırlıyo diyolar inşallah busefer hamile kalırız

canım bazen yerleşme kanamsı oluyor bazende üstüne görme diye birşey oluyor,istersen idrar testi al yap bakalım,kesin sonuç verecektir mutlaka..

yelizcim sen test yaptın mı ? merak ediyorum, ben de aynı durumdayım..

Bende ayni durumdayim...fakat idrar testimi regl den 5 gun sonra yaptim ve cikmadi...acaba kan testi yapmam gerekiyor mu?

yarenim şekercim selam ben folic plus kullanıyorum kusura bakma şekercim ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir yaren hamilemiyim

yarenim selam birde hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler yarenim geğirti oluyor

X