Sizce hamile olabilir miyim

Bunu daha önce de sordun. Yetmedi mi. İnanmıyorsan neden tekrar soruyorsun aynı kişiler cevap veriyor ya. Sonuç değişecek mi sence?

Biriyle karıştırıyorsunuz sanırım ben kadınlar kulübü hesabımı bile az once açtım bunu sormak için
Karistirmiyorum uğraşacak halde değilim su an da bulurum da sana, aynı şeyi söylediler Ella o kadar içersen ne hale geleceksin diye erkek arkadaşın zevk alacak diye kendi hormonlarının içine ediyorsun diye daha yazayım mı ? Hamile falan değilsin. Yapıp yapıp gelip soruyorsunuz bı bitmediniz. Korkuyorsanız yapmayın. Daha işin nasıl ilerlediğini bilmiyorsunuz gidip sevisiyorsunuz. Biraz bekleseniz olmuyor dimi, kendinizi mahvedip karşınızdakine zevk vereceğiz diye bu hale düşüyorsunuz. Şimdi hamile olsan ne yapcaksin bı anlatır mısın. Her hafta su sayfaya kaç kere soruluyor bu tip sorular. Değer mi acaba bu rezilliği yaşamanıza.

Hanımefendi hesabımı 14dakika once actım inanmıyorsanız girin bakım profilime. Başkasıula karıştırmışsınız besbelli ilk kez soruyorum. Ayrıca bu kadar rahatsız olduysanız da cevaplamayın kaydırın geçin. Birbirimizi tanımıyoruz bile teşekkürler tavsiyeleriniz için ama tavsiye istemedim hamile Olabilir miyim diye endişelendim ve sordum. Cevaplamak zorunda değilsiniz

ella ne? ne işe yarıyor? hamileliği engellemesnin sebebi ne? spermleri mi öldürüyor? yumurrtaya zırh mi oruyor? yanı nasıl yapıyor bu işi?demek ki hormon mormon bişiler katıyorsun vucuduna. ilacın ıcerıgını bılıyormusun da bonıbon gb lap lap? ne için içtin ilkini ? hadı anlamadın kafan yerınde degıldi vs. ıkıncıye nıye aynı seyı yapıyosun sevgılın prezervatıf alamamıs mı pahalımıymıs? yok ılla ten tene olcak mı demiş. he abuk subuk bı avuc ılac ıcmıssın ha bu... neyse. benım canımı sıktın kendıne deger vermeyerek. eşitlendik. ustune adet olmussun sımdı adetın gecıkmıs yanı olay olalı 2 ay olmus sen hamıle olsan minimm 8 haftalık hamıle olurdun:) o da testte de ultrasonda da sana selamın aleykum derdı.

Haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…