• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim ?

Fatma Kumsal

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
11
1
6
33
Kızlar ilk defa bu kadar uzun gecikme yaşadım 5. Günüm henüz hastalanmadım kaşıklarıma belime arada sancı giriyor bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı

Canım bunu söylemek kötü hissettircek belki ama kanda çıkmadıysa gebelik yoktur heralde. Benimdr 6 ay olmamıştı çocuğum senin gibi psikolojikmen hamilelik belirtileri yaşıyodum resmen ama bosverdigim bi zamanda geldi mucizem benimde. Insallah rabbim hak eden herkese tattirsin evlat sevgisini. Miniklerimizede hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin😊

Belki bu sefer düzensiz olmuştur canım, benim de adetlerim çok düzensiz, inşallah hamilesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar ben hala hastalanmadım 10 gün oldu en son 2 gün önce test taptım ve negatif çıkmıştı
Gebelik olacağını artık sanmıyorum. Geç döllenme olsa bile şimdiye çıkardı muhtemelen bi doktora gidip vajinal ultrasonla baktırın ve hormon testleri istetin.

Back