• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
IMG_20201212_232359.webp
kalp olanlar ilişkinin olduğu günler eşim asker olduğu için tam yumurtlama günlerinde beraber olamadık 11 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu olmadım hani acaba mı diyorum emin değilim test yapmakta istemiyorum negatif çıkınca bozuluyorum ister istemez kaç gün bekledikten sonra test yapıyım sizce veya 9 saatlik yolculuk yaptım vücudum ondan etkilendi reglin mı gecikti ki

Ama ilişkinin oldugu günler adete cok yakın ovulasyon testi kullanarak mı degerlendırdınız o günleri

Hakkımızda hayırlısı ya inşallah gebeliktir ikimizinde,başka belirti var mı göğüs hassasiyeti falan

Eki Görüntüle 2738987 kalp olanlar ilişkinin olduğu günler eşim asker olduğu için tam yumurtlama günlerinde beraber olamadık 11 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu olmadım hani acaba mı diyorum emin değilim test yapmakta istemiyorum negatif çıkınca bozuluyorum ister istemez kaç gün bekledikten sonra test yapıyım sizce veya 9 saatlik yolculuk yaptım vücudum ondan etkilendi reglin mı gecikti ki
Ben bu forumda adetten hemen sonra hamile kalan kişilerin olduğunu gördüm . Olabilir canım bunu anlamak için test yapmalısın hem daha 4 aylık evliymissin negatif çıksa bile üzülme . Her ay yeni bir umut sonuçta

Ben bu forumda adetten hemen sonra hamile kalan kişilerin olduğunu gördüm . Olabilir canım bunu anlamak için test yapmalısın hem daha 4 aylık evliymissin negatif çıksa bile üzülme . Her ay yeni bir umut sonuçta
Ya evet yeni evliyim ama insan o tek çizgiyi görünce bi tuhaf oluyor

Back
X