• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim??

Sirinee6

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
308
175
23
25
Merhaba hanımlar 🙈 Normalde adetim 5-7 gün arasında değişiyor.Bu ay bat tan 1 gun (25 ekim)once peceteye pembe leke gelmeye basladi sonraki gun pihti seklinde geldi ve ertesi gün bikac damla gelip kesildi ama normal kan gibi değildi biraz kırmızı gibiydi.Normalde 2 paket ped biterdi bi adetimde bu kez 4 tane falan anca kullandım.Sizce adet bu kadar kısa ve az sürer mi? Yerleşme kanaması olabilir mi? Umutlanmali miyim? Kassiklarimda agri var ara sıra giriyo bide baş dönmesi oluyo anlık şişkinlik de var sizce olabilir mi başına böyle bisey gelen var mı?

Üstüne görmede normal adet kanaması gelmez bide ped takilcak kadr duymadım canim pembe yafa kahverengi diyorlar sen ni test yap isdersen dusunmekdense

Yaa pedi dolduracak kadar değildi ilk gün sadece peceteye geliyodu adet olucam diye takmıştım yarısi bile dolmamıştı kahverengiye döndü ertesi gün, kan gibiydi sonra koyulasti.Pedi iç camasirima filan geçer diye düşündüğüm için taktim ama normalde 7 gün filan sürerdi bilmiyorum ki böyle olması beni endişelendirdi daha dün bitti ne zaman yapsam çıkar ki garanti olsun istiyorm

Eğer varsa bisi büyük ihtimal cikar ustune görme 1 2 gelir die biliyorum yani ama herkesde farklida olabilir belki mevsimsel adetin değişiklik gsdermis olabilir belkide hamilesindir ki inşallah oyledir❤ oyle değilse bile hayirli zamanda versin rabbim test yap yarin sabah ilk.idrarin ile

Teşekkür ederim canım cevabın için test yok evde çıkınca alayım yapayım ama üstüne görmeden bikac gün sonra cikiyomus testte öyle duymustum

Hic bilmiyorum bi kaç gün bekle inşallah vardir haber verirsin canim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim
Belirtiniz varmi test yapın büyük ihtimal hamilesiniz

Back