Sizce hamile olabilir miyim

Ebrarrr77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
8
9
1
30
selam kızlar eşimle korunmadan iliskiye girdik ama içime boşalmadan çekti kendini ve adet günüme 7 gün felan vardı normal adetim 8 gün sürüyor ve bu sefer az sürdü bide çok az geldi sürekli idrara çıkıyorum karnimda bi şancı gibi bişey var midem bulanmış gibi oluyor ama bulanmıyor bide vajinada kaşıntı çok vardı sizce hamile olma ihtimalim var mı

Esiniz geri cekildiyse nasil hamile kalabilirsiniz ? Hadi varsayalm bi sekilde sperm yumurtanizi dolledi iceri kacti bunu test yapmadan bilemeyiz en kisa surede kan testi verin.

Esiniz geri cekildiyse nasil hamile kalabilirsiniz ? Hadi varsayalm bi sekilde sperm yumurtanizi dolledi iceri kacti bunu test yapmadan bilemeyiz en kisa surede kan testi verin.
zevk suyunda da sperm olabiliyormuş acaba mi dedim bende test yapmakta fayda var

Boşuna teste para verme, bence hamile değilsin. Sık idrara çıkmak gebeliğin 30. haftasından sonra başlıyor, söylediklerinin hiç biri belirti değil hepsi psikolojik..

Boşuna teste para verme, bence hamile değilsin. Sık idrara çıkmak gebeliğin 30. haftasından sonra başlıyor, söylediklerinin hiç biri belirti değil hepsi psikolojik..
Bugun yaptim test ve hamile ciktim 2 cizgi cikti hatta inanamadim bidaha aldim test ve yine 2 cizgi cikti yani pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…