- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
-
- Konu Sahibi skrandenli
Yani cnm buna cocuk bile inanmaz yani :)Yok bide hadi es kaza oldumu hamile diyelim acaba eşini nasıl inandıracak buna adam kaç aydır yokmuş
Ben sana kötü bişi demedim ki neden bu kadar sinirlendin ki sen şimdi eşin nasıl inanır dedim başka erkeklemi beraber oldun demek oluyor bu senin zihniyetin deSiz kim oluyorsunuzda benim namusumu agzınıza alıyorsunuz kimsiniz yani kilonuz kaç kuruş ? Bu konularda bilgim olmadıgı için size içten şekilde sordum ama bu kadarda ileri gidemezsiniz haddinizi bilin. Ben eşimi 3 senedir bekliyorum beklemesem emin olur boşar gider türkiyeden bir erkek bulurum herkes dönsün bir kendine baksın rica ediyorum benim agzımı bozmayın.
İkinizinde ağzının ortasına sıçarım. Kesiin net emin olun aldatsam bunu buraya yazmam ve eşimide çook güzel kandırırım şimdi namusuma laf uzatan dilinizi götünüzden çıkartmadan siktir olup gidinYani cnm buna cocuk bile inanmaz yani :)
Adam kimden bu cocuk demezmi
Ama dier olayda olabilir hamile olup her ay adet gorenler var ve bunu 6aydan sonra yada doguma gidip ogrenenler var ama oda nadir yani...
Kimse senin namusuna laf etmez etmedide anliyamadiysan o senin sorunun orda mantiken imkansiz diyo arkadas oldu bavarsayalim diyo adam yok ortada diyo inanmaz diyo anladin mu cnm namusuna deil ordaki laf regliden sonra hirliktelik olmadan cocuk olmaz asil sorun ordaSiz kim oluyorsunuzda benim namusumu agzınıza alıyorsunuz kimsiniz yani kilonuz kaç kuruş ? Bu konularda bilgim olmadıgı için size içten şekilde sordum ama bu kadarda ileri gidemezsiniz haddinizi bilin. Ben eşimi 3 senedir bekliyorum beklemesem emin olur boşar gider türkiyeden bir erkek bulurum herkes dönsün bir kendine baksın rica ediyorum benim agzımı bozmayın.
Terbiyeni takin ya kimse sana aldattin demio dedigin laflari sana iade ederim hic kusura bakma bizim demek istedigimiz ortada adam yok hamile olamazsin anladinmi aldattin ettin demiyoruZzzzzz!!!!!İkinizinde ağzının ortasına sıçarım. Kesiin net emin olun aldatsam bunu buraya yazmam ve eşimide çook güzel kandırırım şimdi namusuma laf uzatan dilinizi götünüzden çıkartmadan siktir olup gidin
Bosver cnm cohu kisi ne demek istedimizi bilio yarasi olan gocunurmus yanlis anladoysa bile edepli bir dille ifade etse bi zahmet kendi kybeder daha cokk arastirsin internetten.....Nasıl bir anlayış açın var senin ya Allah korusun kimse senin namusuna laf etmedi yanlış anlaşıldıysa hakkını helal et yazmaz olaydım yaa hayret bişi
Küfüürrrr varrr! Banla su terbiyesizi!İkinizinde ağzının ortasına sıçarım. Kesiin net emin olun aldatsam bunu buraya yazmam ve eşimide çook güzel kandırırım şimdi namusuma laf uzatan dilinizi götünüzden çıkartmadan siktir olup gidin