Sizce hamile miyim?

Hamile miyim?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Yok bide hadi es kaza oldumu hamile diyelim acaba eşini nasıl inandıracak buna adam kaç aydır yokmuş
Yani cnm buna cocuk bile inanmaz yani :)
Adam kimden bu cocuk demezmi
Ama dier olayda olabilir hamile olup her ay adet gorenler var ve bunu 6aydan sonra yada doguma gidip ogrenenler var ama oda nadir yani...

geri çekilme bir korunma yöntemi değildir bu 1
zaten 2 kere adet olmuşsunuz hamile olamazsınız bu 2
içiniz rahat etmiyorsa gidin kan tahlili yaptırın kesin sonuç bu da 3

Ben sana kötü bişi demedim ki neden bu kadar sinirlendin ki sen şimdi eşin nasıl inanır dedim başka erkeklemi beraber oldun demek oluyor bu senin zihniyetin de

Yani cnm buna cocuk bile inanmaz yani :)
Adam kimden bu cocuk demezmi
Ama dier olayda olabilir hamile olup her ay adet gorenler var ve bunu 6aydan sonra yada doguma gidip ogrenenler var ama oda nadir yani...
İkinizinde ağzının ortasına sıçarım. Kesiin net emin olun aldatsam bunu buraya yazmam ve eşimide çook güzel kandırırım şimdi namusuma laf uzatan dilinizi götünüzden çıkartmadan siktir olup gidin

Kimse senin namusuna laf etmez etmedide anliyamadiysan o senin sorunun orda mantiken imkansiz diyo arkadas oldu bavarsayalim diyo adam yok ortada diyo inanmaz diyo anladin mu cnm namusuna deil ordaki laf regliden sonra hirliktelik olmadan cocuk olmaz asil sorun orda

Terbiyeni takin ya kimse sana aldattin demio dedigin laflari sana iade ederim hic kusura bakma bizim demek istedigimiz ortada adam yok hamile olamazsin anladinmi aldattin ettin demiyoruZzzzzz!!!!!

Nasıl bir anlayış açın var senin ya Allah korusun kimse senin namusuna laf etmedi yanlış anlaşıldıysa hakkını helal et yazmaz olaydım yaa hayret bişi

Ben soruma cevap alamadım sanırım. Soru sormuştum nasıl doktor emin olamıyor ? Doktor bu yıllarca bu işin eğitimini alıp pratik de yapıyorlar.

Gercekten agzin cok bozukmus yazdigima pisman oldum
Hakkinida helal et yanlis bi laf etmedim sadece ordata birliktelik olmadan ccuk olmuycani olsa bilr esin inanmiycani sakali bi dilde belirttik yanlis bi kelime kullanmadik ama gercekten cok cahil oldugun gibi terbiyesizsinde

Nasıl bir anlayış açın var senin ya Allah korusun kimse senin namusuna laf etmedi yanlış anlaşıldıysa hakkını helal et yazmaz olaydım yaa hayret bişi
Bosver cnm cohu kisi ne demek istedimizi bilio yarasi olan gocunurmus yanlis anladoysa bile edepli bir dille ifade etse bi zahmet kendi kybeder daha cokk arastirsin internetten.....

Kişi kendinden bilir işi ... Terbiyesiz insan o nasıl konuşma tavrıdır !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…