Sizce hamile miyim?

Hamile miyim?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

skrandenli

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
8
2
53
Merhabalar eşim mayıs ayında geldi hazıranın başında gitti gideceği gün birlikte olduk ama geri çekilme yöntemi kullanarak korunduk ilişkimizden 3 ay geçti nerdeyse iki ay her ayın 30 unda regl oldum ama bu ay bir hafta gecti hala olamadım sizce hamile miyim yoksa havuza gitmiştim 5-6 saat sudan çıkmadım enfeksiyon mu kaptım ara ara regl sansıcı gibi sancılarım alıyor ama henüz bişey yok lütfen yardım edin

Test yapsan ? Biz nasıl bilebiliriz ?:/ Enfeksiyon da olabilir gebelikte olabilir başka birşey de olabilir. Ayrıca geri çekilme bir korunma yöntemi değildir ...

Merhabalar eşim mayıs ayında geldi hazıranın başında gitti gideceği gün birlikte olduk ama geri çekilme yöntemi kullanarak korunduk ilişkimizden 3 ay geçti nerdeyse iki ay her ayın 30 unda regl oldum ama bu ay bir hafta gecti hala olamadım sizce hamile miyim yoksa havuza gitmiştim 5-6 saat sudan çıkmadım enfeksiyon mu kaptım ara ara regl sansıcı gibi sancılarım alıyor ama henüz bişey yok lütfen yardım edin
Şaka mı yapıyorsun 2 kere regly olmuşsun nasıl hamile olabilirsin ya Allah aşkına yapmayın artık yeter!!!

Elinde internet var araştırıp öğreneceksin kimseye okulda cinsel eğitim dersi verilmedi ama senin o sorduğun soruyu çocuk bile sormaz dalga geçiyorsun bizimle o ayrı konu

özelliklede bana 19 yaşında bir kadın olarak nasıl bilgili olabilir ki?
Canım evlenecek kadar bilgiye sahipsin bence bir kaç kitap alarak ya da netten araştırma yaparak bilgilenebilir hatta ve hatta sağlık ocağında aile hekimi hemşiresi sana bu konuda öyle güzel yardımcı olur ki iki güne bütün soru işaretlerin silinir yeter ki öğrenmek iste...

Canım evlenecek kadar bilgiye sahipsin bence bir kaç kitap alarak ya da netten araştırma yaparak bilgilenebilir hatta ve hatta sağlık ocağında aile hekimi hemşiresi sana bu konuda öyle güzel yardımcı olur ki iki güne bütün soru işaretlerin silinir yeter ki öğrenmek iste...
emin olun her yerden araştırdım net bişey çıkmıyor

emin olun her yerden araştırdım net bişey çıkmıyor
Valla demek ki tam araştırma yapmamışsn yoksa bunca insan burda sana vermiş olduğu bilgileri tecrübe ederek değil araştırıp okuyarak öğreniyor yoksa kimse burda doktor değil :)

Du bakayim sihirli kureme hokus pocus
Goruyorum goruyorummmmmm
TEBRIKLER SPERM OLMADAN HAMILESINIZ.......

Cnm bnm biz doktor yada muneccim miyiz ya ayrica muneccim olsak inancakmisin?
Bi kan ver test yap ama iki ay zaten regli olmussun enfeksiyon yada baska bisi deildir havasal deisimler olabilir atilmayan bi yumurta kiste donusmus olabilir burda bize deilde doktora sor istersen

Valla demek ki tam araştırma yapmamışsn yoksa bunca insan burda sana vermiş olduğu bilgileri tecrübe ederek değil araştırıp okuyarak öğreniyor yoksa kimse burda doktor değil :)
inanın adana balcalı hastanesindeki doktorada sordum net bişey diyemem diyor bana doktor bile net bişey demiyor.

Suan esin yok zaten hamilelik olsa adet olmazdin diycem ama hamileykende adet olanlar olabiliyor.bu bir varsayim oyuzden en iyisi doktora gorun .ayrica geri cekilme korunma yontemi deildir kondom yada dogum kontrol hapi kullanin

Suan esin yok zaten hamilelik olsa adet olmazdin diycem ama hamileykende adet olanlar olabiliyor.bu bir varsayim oyuzden en iyisi doktora gorun .ayrica geri cekilme korunma yontemi deildir kondom yada dogum kontrol hapi kullanin
Yok bide hadi es kaza oldumu hamile diyelim acaba eşini nasıl inandıracak buna adam kaç aydır yokmuş :KK70:

Du bakayim sihirli kureme hokus pocus
Goruyorum goruyorummmmmm
TEBRIKLER SPERM OLMADAN HAMILESINIZ.......

Cnm bnm biz doktor yada muneccim miyiz ya ayrica muneccim olsak inancakmisin?
Bi kan ver test yap ama iki ay zaten regli olmussun enfeksiyon yada baska bisi deildir havasal deisimler olabilir atilmayan bi yumurta kiste donusmus olabilir burda bize deilde doktora sor istersen
Ayy canım ya çok güldüm :KK70: :KK70:

Yok bide hadi es kaza oldumu hamile diyelim acaba eşini nasıl inandıracak buna adam kaç aydır yokmuş :KK70:
Siz kim oluyorsunuzda benim namusumu agzınıza alıyorsunuz kimsiniz yani kilonuz kaç kuruş ? Bu konularda bilgim olmadıgı için size içten şekilde sordum ama bu kadarda ileri gidemezsiniz haddinizi bilin. Ben eşimi 3 senedir bekliyorum beklemesem emin olur boşar gider türkiyeden bir erkek bulurum herkes dönsün bir kendine baksın rica ediyorum benim agzımı bozmayın.

X