merhaba hanımlar
ayın 12sinde eşimle birlikte olduk ve kondom yırtılması kazası yaşadık yarım saat içinde ertesi gün hapı içtim ertesi gün ayın 13ünde yani kanamam başladı internetten okuduğum kadarıyla kanama olabiliyormuş fakat sızma şeklinde olduğu yazıyor benimki adet kanamasından biraz az ama sızma şeklindeki kanamaya görede fazlaydı bunun 3 günü böyle diğer 4-5 gün çok az kanama şeklinde devam etti ayın 17sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadı şimdi sorum şu o kanama adet kanaması mıydı yoksa 1 hafta sonra test yapmalı mıyım?
muhtemelen ertesi gün hapı düzeninizi bozmuştur, içiniz rahat etmeycekse test yapın. ama benim de benzer bir durumda ertesi gün hapının etkisiyle gecikme yaşadığım oldu. fakat bahsettiğiniz gibi bir sızınt-kanamam olmadı, direk geç geldi reglim
Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir