• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın :5:

Ben en son 2 nisanda adet oldum ama cok az surdu 2 gun felan normaldede 3 4 gun surerdi zaten neyse 28 gunde bir adet oluyorum yani 30 nisanda tekrar olmam lazimdi ama olmadi bizde yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz ama artik ne ovulasyon testi ne ates olcne nede duzenli iliski hic birini takmamaya ve dikjat etmemeye karar vermistim hatta adetimin gelmediğini bile 2 gun farkettim vucudumda pek bi değişiklik yok yada kendimi dinlemdim bilmiyorum sadece bacaklarim cok ağrıdı gecen gece iliski gunlerimizide dusununce pek hamile olma ihtimalim yok gibi ama bilemiyorum kafam karisti vekorkmaya basladim acaba kistim mi V ar diye b de karnim biraz sis simdi yardim istiyorum sizden hamilemiyim yoksa kist mi vardir belirti yasayanlar yada bilgisi o k snlar yardimci olursa sevinirim

ben en son 2 nisanda adet oldum ama cok az surdu 2 gun felan normaldede 3 4 gun surerdi zaten neyse 28 gunde bir adet oluyorum yani 30 nisanda tekrar olmam lazimdi ama olmadi bizde yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz ama artik ne ovulasyon testi ne ates olcne nede duzenli iliski hic birini takmamaya ve dikjat etmemeye karar vermistim hatta adetimin gelmediğini bile 2 gun farkettim vucudumda pek bi değişiklik yok yada kendimi dinlemdim bilmiyorum sadece bacaklarim cok ağrıdı gecen gece iliski gunlerimizide dusununce pek hamile olma ihtimalim yok gibi ama bilemiyorum kafam karisti vekorkmaya basladim acaba kistim mi v ar diye b de karnim biraz sis simdi yardim istiyorum sizden hamilemiyim yoksa kist mi vardir belirti yasayanlar yada bilgisi o k snlar yardimci olursa sevinirim

bu konuyla alakalı yani kistle ilgili hic doktora gittin mi

ama 3 4 gun adet için az bir sure.sebebi kist olabilir.gecikmenin sebebide tabi.ama ins hamilesindir

Ama benim hep oyle yani genetik ailenin butun kadinlari az adet olur daha once doktora giitigimizde her turlu tahlil yapilmisti hersey gahet guzel cikti doktora soyledgimde ise onemli olan duzenli olarak gelmesi ve miktarinin da yarim cay bardagi kadar olmasi yeterli yani normal demisti

ama benim hep oyle yani genetik ailenin butun kadinlari az adet olur daha once doktora giitigimizde her turlu tahlil yapilmisti hersey gahet guzel cikti doktora soyledgimde ise onemli olan duzenli olarak gelmesi ve miktarinin da yarim cay bardagi kadar olmasi yeterli yani normal demisti

anladım cnm.tabi genetik olabilir.ben bekarken senin gibi oldum.gecıktm ve cok adet olmadım.sonra gittim.kist var dedi.sbebide bi onceki adetinden kan pıhtısı kalmıs o da kiste donusmus dedi.ama umarım hamilesindir

anladım cnm.tabi genetik olabilir.ben bekarken senin gibi oldum.gecıktm ve cok adet olmadım.sonra gittim.kist var dedi.sbebide bi onceki adetinden kan pıhtısı kalmıs o da kiste donusmus dedi.ama umarım hamilesindir

Peki bi belirti varmiydi agri sanci sizi ne bileyim hic bi degisiklik yok bende bi karnim sis biraz

tatlm okadar cabuk hamile kalamassın 20inde adet olduysan eğer.ama rabbm istedktten sonra olur onu bilrmem senin dediğin senden kaynaklanıo olabilir yada intiap olabilir . Egerki yerlşme gibi bişi olduysa teste çıkar taparsan sorunun şüphenin cvbnıda orda net görürsün

tatlm okadar cabuk hamile kalamassın 20inde adet olduysan eğer.ama rabbm istedktten sonra olur onu bilrmem senin dediğin senden kaynaklanıo olabilir yada intiap olabilir . Egerki yerlşme gibi bişi olduysa teste çıkar taparsan sorunun şüphenin cvbnıda orda net görürsün

Test icn cok erkn dgl mi ya.iste arastrdm brz.kistm yoktu en son.ama iste yerlsme kanamasi die bse varms bebegin ilk olusumnda adet olur gbi belrtler oluyomus.belki ddm bunlari yasaynlar vardr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kist kanama yapmazki canm kis değildir . Hamile kalmş olabilirsin ihtimali ni sölemek icin sen adetin biter bitmez ertesi günü yumurtlamş olman lazım . Sen yumurtlama zamanlarını biliısundr zaten. Düzenli adet oluosan tabi.

kist kanama yapmazki canm kis değildir . Hamile kalmş olabilirsin ihtimali ni sölemek icin sen adetin biter bitmez ertesi günü yumurtlamş olman lazım . Sen yumurtlama zamanlarını biliısundr zaten. Düzenli adet oluosan tabi.

Evet duzenli oluyorum yumurtlama takvmine gore 29 undan itibaren yumurtlyrm.bnde 27 sinde basladm.gunasiri oly.ama catlama gunum bugunlerdeyms

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back