Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor erken gebelik testi alıp yapın adetten 4 gün önce öğrenmiştim ben. Çok çok zor bi ihtimal ama ufak da olsa elbette olma ihtimali elbette varDaha 20 yaşındayım sevgilimle ilişkiye girdik korunmadık da.. geri cekilme yaptı bir kaza olmadı cok sükür ama 2 defa yaptık ve kanalda sperm kalabilir gibi seyler de okudum.. yumurtlama dönemimdi üstelik ben korkuyorum böyle bir sey olmasından. Korkumdan mı bilmiyorum kendi kendime belirti yasıyor gibiyim.. Reglime de 4 5 gün var.. sizce hamile miyimdir
Yani benim merak ettiğim bir kaza olmadan sadece yumurtlama dönemi diye bu yaşanır mı acaba.. Geri cekildi bir kaza da olmadı yani ama bilmiyorum inanın ki cok korkuyorum adetlerim falan da düzensiz kadın doğuma gittim hormonlarım regl olmadıgım halde normalin üstü çıktı doktor reglim sandıProdoctor erken gebelik testi alıp yapın adetten 4 gün önce öğrenmiştim ben. Çok çok zor bi ihtimal ama ufak da olsa elbette olma ihtimali elbette var
Maalesef..Riskli işler ??
Şöyle iki kere yaptık dediğiniz için kanalda kalan spermler olabiliyomuş öyle bi risk olabilir dediğim gibi çok çok az ve zor bi ihtimal ama ihtimal var mı varYani benim merak ettiğim bir kaza olmadan sadece yumurtlama dönemi diye bu yaşanır mı acaba.. Geri cekildi bir kaza da olmadı yani ama bilmiyorum inanın ki cok korkuyorum adetlerim falan da düzensiz kadın doğuma gittim hormonlarım regl olmadıgım halde normalin üstü çıktı doktor reglim sandı
Yine de icim rahatladı bir nebze olsun tesekkür ederim..Şöyle iki kere yaptık dediğiniz için kanalda kalan spermler olabiliyomuş öyle bi risk olabilir dediğim gibi çok çok az ve zor bi ihtimal ama ihtimal var mı var
Değmiyor tabii ki..Şu yaşadığınız tedirginliğe değiyor mu korunmasız ilişki yaşamanız acaba?