Kızlar merhaba 6 Kasım son adet tarihim. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şuanda aşırı bir mide bulantim var bir anda başladı ve kurmamak için zor duruyorum. Test yaptım silik çıktı lütfen bi bakinnnn.
Son adet tarihinin üzerinden 13 gün geçmiş daha, yumurtlama gününün üzerinden 2 hafta geçince test daha doğru sonuç verir. Muhtemelen hatalı bu test ya da kuruma çizgisidir
Son adet tarihinin üzerinden 13 gün geçmiş daha, yumurtlama gününün üzerinden 2 hafta geçince test daha doğru sonuç verir. Muhtemelen hatalı bu test ya da kuruma çizgisidir
Kızlar merhaba 6 Kasım son adet tarihim. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Şuanda aşırı bir mide bulantim var bir anda başladı ve kurmamak için zor duruyorum. Test yaptım silik çıktı lütfen bi bakinnnn.
13gün gecınce evet testte cıkar ama kasette de cıkar sana tavsıyem kaset yap asla erken gebelık yapma cok yanılırsın ben 8aydır hep hayal kırıklığına uğradım ıcın neler cektım cok sukur suan hamıleyım benım kullandıgım test beta 10ile 15arası algıladı sanırım bu artimet erken gebelik Bırdaha onu alma days doctor artimet bunlar cok cok kötu hayal kırıklığı dahası varda işte en ıyı net olan kaset ılla erken yapacaksan da dediğim de pahalı ztn 250tl gerk var mı bence yok iki gün daha beklersın kaset yaparsın üzülmemen ıcın anlattım her zaman kaset test derim canını sıkma bu arada sonucunu yazmıssın ama üzülme bu ay olmadı olmıcak anlamına gelmez sen motıve ol kendıne ıyı bak yeter rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah