Sizce hamile miyim

carmencarmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
65
9
26
kızlar geçen hafta beta hcg değerim 0,26 ydı dün tekrar kan testi verdim 0,64 yazıyor normalde hep 0,2 çıkardı kan testlerimde sizce hamilelik olabilir mi e devlet üzerinden e nabız a girdiğimde 0,26 0,64 yazan değerler e nabız uygulamasında 0,260 0,640 yazıyor

0,64 ile 0,640 aynı şey zaten
Takdir edersiniz ki bazılarımız bu tarz durumları ilk defa tecrübe ediyor. Söylediğiniz şey sorumun cevabı değil bende aynı şey olduğunun farkındayım sadece ek bilgi geçmek istedim. Sorum ise sizce hamilelik gibi bir umut var mıdır bu değer değişikliğiyle ? Sanırım sizin bilginiz yok

kızlar geçen hafta beta hcg değerim 0,26 ydı dün tekrar kan testi verdim 0,64 yazıyor normalde hep 0,2 çıkardı kan testlerimde sizce hamilelik olabilir mi e devlet üzerinden e nabız a girdiğimde 0,26 0,64 yazan değerler e nabız uygulamasında 0,260 0,640 yazıyor
Benim bir arkadaşımın 0.78 çıkmıştı sonra bir hafta içinde yükseldi hamilelik olabilir aslında ama bence evde test yapın eğer silikte olsa çizgi çıkarsa o zaman bir daha kan verin. Normalde bu değer negatif.

Takdir edersiniz ki bazılarımız bu tarz durumları ilk defa tecrübe ediyor. Söylediğiniz şey sorumun cevabı değil bende aynı şey olduğunun farkındayım sadece ek bilgi geçmek istedim. Sorum ise sizce hamilelik gibi bir umut var mıdır bu değer değişikliğiyle ? Sanırım sizin bilginiz yok
beta hcg ile ilgili bilgim yok hiç yaptırmadım kan testi

Beta 5 ve altı negatif kabul edilir. Labaratuvar farkından dolayı değerlerde artış veya azalış gösterir ama değerler sıfır üzerinde ondalık değişmelerdir. Sonucu değiştirmez. Negatif. Sıfırdan sonra üç basamak olarak gösterilmiş sadece. Eğer ki adetinize 1 hafta varsa testi tekrarlamanızı öneririm. Belki geç döllenme olabilir. Adetinize kaç gün var?

X