• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

snoflake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
11
11
3
30
Merhaba kızlar 19 Temmuzda ilişkim oldu rengli kanaması gibi bir açık pembe sonrasında kahve rengi az bir akıntım oldu. Hatta rengli oldum sandım ped taktım. Fakat 3 5 saat sonra kesildi. İki üç gün sonra ince ince kasık ve bel ağrım başladı. Test yaptım sizce hamileyim çizgiler silik gibi emin olamıyorum inanamıyorum 🥹✨🙏

Eklentiler

• 45A2E857-8059-4DD4-8AF0-256A7A458F95.jpeg
    45A2E857-8059-4DD4-8AF0-256A7A458F95.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 104
Gebelik var görünüyor gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🙏🏼 ama kanama varsa ihmal etmeden doktora görün derim 🙏🏼

Gebelik var görünüyor gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🙏🏼 ama kanama varsa ihmal etmeden doktora görün derim 🙏🏼
Çok teşekkür ederim pembemsi akıntım 5 gün önce gelmişti şimdi ince ince adet olacakmış hissiyatlı kasık ve bel ağrım var 🥰 bu hafta doktora gideceğim gelişmeleri buraya yazacağım 🧿🙏

Merhaba kızlar 19 Temmuzda ilişkim oldu rengli kanaması gibi bir açık pembe sonrasında kahve rengi az bir akıntım oldu. Hatta rengli oldum sandım ped taktım. Fakat 3 5 saat sonra kesildi. İki üç gün sonra ince ince kasık ve bel ağrım başladı. Test yaptım sizce hamileyim çizgiler silik gibi emin olamıyorum inanamıyorum 🥹✨🙏
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin. 🤗 Kan sonucunuzu yazar mısınız yaptırırsanız? Regl gününüz müydü bugün?

masallah masallah diyorum saglikla gelsiiin :) baska belirtileriniz var miydi akinti gibiiii
Pembe peçeteye gelen akıntı ve kahve rengi akıntı 3 4 saat kesik kesk sürdü. Sonrasında rengli ağrısının aynısı ama 3 gün sürdü o ağrı. Ordan anladım direkt zaten 🙏🧿✨

Pembe peçeteye gelen akıntı ve kahve rengi akıntı 3 4 saat kesik kesk sürdü. Sonrasında rengli ağrısının aynısı ama 3 gün sürdü o ağrı. Ordan anladım direkt zaten 🙏🧿✨
ayy benim de tam oyle oldu, dun bugun kesildi gibi agri bugun yine hafif var kasiklarda, darisi basimiza ya cok sevindim cok guzel bir degerle ogrendiniiiz <3 masallah

Back