• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamile miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sjwjwjwoqkskqnxmwnw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
3
1
1
kizlar sevgilimle bi cinsel birliktelik yaşamadım bekaretim yerinde ama parmaklama yaşandı elinde hiç zevk suyu döl gibi bisey yoktu kendine de dokunmadı ancak benim midem bir yemekten dolayı bozulmuştu o günden beri midem bulanıyor psikolojik olarak ve adetim yeni bitmişti sizce hamile miyim

kizlar sevgilimle bi cinsel birliktelik yaşamadım bekaretim yerinde ama parmaklama yaşandı elinde hiç zevk suyu döl gibi bisey yoktu kendine de dokunmadı ancak benim midem bir yemekten dolayı bozulmuştu o günden beri midem bulanıyor psikolojik olarak ve adetim yeni bitmişti sizce hamile miyim
Hamilelik o kadar kolay olmuyor endişe etme

Parmaklama 🤦🏿‍♀️

Herhangi bi sperm olmadan nasıl gebelik olacak peki, parmaktan hamile kaldığınızı mı düşünüyorsunuz şu an yanlış mı okudum

Oral seksle hamile kalma ihtimali olan gitti. Parmakla.hamile.olma.ihyimali.olan geldi.

Hamile değilsiniz hamilelik için sperm ve yumurta buluşması lazım. Normal yolla bile.hamilelik o kadar kolay değil parmakla falan olmaz.
Ama yaşın küçük sanırım. Sonraki ilişkilerde dikkat et bu kaygı ve korku ilerde sana kötü döner. Vaktini bekle

Söylemeden de edemeyeceğim bekaretin yerinde falan değil.
Kanama olmamış olabilir ama sonuçta olay kanama değil
Hamile kalabilme ihtimalini düşünecek kadar yakınlaşma olmuş ama bekaretim duruyor demek kendini kandirmak

Oral seksle hamile kalma ihtimali olan gitti. Parmakla.hamile.olma.ihyimali.olan geldi.

Hamile değilsiniz hamilelik için sperm ve yumurta buluşması lazım. Normal yolla bile.hamilelik o kadar kolay değil parmakla falan olmaz.
Ama yaşın küçük sanırım. Sonraki ilişkilerde dikkat et bu kaygı ve korku ilerde sana kötü döner. Vaktini bekle

Söylemeden de edemeyeceğim bekaretin yerinde falan değil.
Kanama olmamış olabilir ama sonuçta olay kanama değil
Hamile kalabilme ihtimalini düşünecek kadar yakınlaşma olmuş ama bekaretim duruyor demek kendini kandirmak
ablacığım insan kendini bilir yerinde demekki böyle bi soru soruyorum

Öyle bişey olması imkansız 8 yıldır evliyim hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalmadığıma göre mümkün değil içiniz rahat olsun. Kendi tercihiniz kendi kararınız ama hiç kimseye güvenmemeni öneririm 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back