• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim

Balım erken gebelik testinde çizgi var evet ama onlar yüzde 70 hatalı çıkıyor, kaset testte de ben çizgi falan göremedim. Belirtilerin bar mıydı ki?

Kaset testte herhangi bir şey gözükmüyor.
Erken gebelik testlerinde kaç dakika sonra resim çektiniz? Kuruluk gibi bir gölge var ama emin değilim.

Kaset testte herhangi bir şey gözükmüyor.
Erken gebelik testlerinde kaç dakika sonra resim çektiniz? Kuruluk gibi bir gölge var ama emin değilim.
Pozitif olabilir mi. Pcos olduğum için düzenli adet olamıyorum. Emin olamadım

Eklentiler

• 20230210_132800.jpg
    20230210_132800.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 235
  • 20230209_232456.jpg
    20230209_232456.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 231
Belirti hiçbir şey yaşamadım gözle görülüyor kaset testte ama fotoğrafta maalesef belli değil balım diyen dillerini yerim bu arada 🥲🤍 hatalı ise iki gün sonra regl günüm bakalım nolcak
Balım erken gebelik testinde çizgi var evet ama onlar yüzde 70 hatalı çıkıyor, kaset testte de ben çizgi falan göremedim. Belirtilerin bar mıydı ki

Balım erken gebelik testinde çizgi var evet ama onlar yüzde 70 hatalı çıkıyor, kaset testte de ben çizgi falan göremedim. Belirtilerin bar mıydı ki?
Adetim bir gün geçti meraktan dayanamadım şimdi 22.10 da yaptım test üç dakika içinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır eşim izinlerini kullandığı için haftasonu kan verebileceğim :') Allah'ım inşallah hayırlısı ile olsun

Eklentiler

• IMG_20230214_220209.jpg
    IMG_20230214_220209.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 198
Adetim bir gün geçti meraktan dayanamadım şimdi 22.10 da yaptım test üç dakika içinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır eşim izinlerini kullandığı için haftasonu kan verebileceğim :') Allah'ım inşallah hayırlısı ile olsun
El sallıyor annesi maşallah ❤️‍🔥❤️‍🔥

Testi neyse yaptınız ki benim bildiğim beta HCG kanda çıkıyor zaten

Kanda negatif pozitif hemen çıkıyor . Bthcg için akşam gittim özel bir hastahaneydi yarın çıkar sonuç dediler biraz arayıp öğreneceğim bthcg sonucunu eşim haftaici işten çıkış yapamıyordu o yüzden hafta sonu akşam gidebildik böyle olunca da sarkti

Back