Merhabalar 1 ay once nisanlimla korumali iliskiye girdim daha sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girdik reglim 5 gün gecikti ve oldum 4-5 gun kanamam oldu yerlesme kanamasi mi bilmiyorum bazi sitelerde cok olabiliyor diyorlar aklim karisti dogrusu dunde test verdim negatif cikti ama sabah idrariyla yaptim bir problem olur mu.. karnımda kasilma oluyor ve kalp atisi hissediyorum sanki... hamilelik belirtilerim.yok mide bulantısı bas agrisi vs sizce hamile miyim lutfen linclemeyin ilk defa boyle bir sey yasadim görüşlerinizi benimle paylaşırsaniz sevinirim
Adet olmussunuz hamile degilsinizdir. Kan testinizde nagatif cikmis . Buradan ders cikarmaniz onemli ko4kacaginiz ve sonucuna katlanamayacaginiz seyler yapmayiniz. Nisanlilik evlilik degil ve evleneceginizin garantisi yok. Gelin ata binmis ya nasip demis...
Adet olmussunuz hamile degilsinizdir. Kan testinizde nagatif cikmis . Buradan ders cikarmaniz onemli ko4kacaginiz ve sonucuna katlanamayacaginiz seyler yapmayiniz. Nisanlilik evlilik degil ve evleneceginizin garantisi yok. Gelin ata binmis ya nasip demis...
Karninizda kalp atisi duyamazsiniz mumkun degil o sizin kalbiniz herkesin kalbi atarken karni pit pit atar cocugu hissetmeniz icin 4 aylik hamile olmaniz lazim imkansiz yani
Karninizda kalp atisi duyamazsiniz mumkun degil o sizin kalbiniz herkesin kalbi atarken karni pit pit atar cocugu hissetmeniz icin 4 aylik hamile olmaniz lazim imkansiz yani
Karninizda kalp atisi duyamazsiniz mumkun degil o sizin kalbiniz herkesin kalbi atarken karni pit pit atar cocugu hissetmeniz icin 4 aylik hamile olmaniz lazim imkansiz yani karnı
Evet psikolojik mi bilmiyorum doğrusu düşünmediğim zamanda da oluyor karnımda mı bir problem var bilmiyorum reglime az kaldı olup kurtulurum bu sıkıntıdan inşallah
Öncelikle hamile olmanıza çok sevindim ..benim yaşadığımın psikolojik olduğunu düşünüyorum ve hamile olma ihtimalimin çok düşük olduğunu da biliyorum bu yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum
Öncelikle hamile olmanıza çok sevindim ..benim yaşadığımın psikolojik olduğunu düşünüyorum ve hamile olma ihtimalimin çok düşük olduğunu da biliyorum bu yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum