• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Selam bayanlar korunmasız ilişki yaşadık nişanlımla ve normal regl günümde kanamam var en başta kahve rengiydi şimdi idrar yapınca kırmızı pıhtı şeklinde oluyo az az ama.yere eğilince sol kasıkta batmalar oluyo onun dışında kasık ağrısı çok.sizce hamile olma ihtimalim varmıdır? yani adet kanaması gibi bi kanama durumunda hamilelik olabilirmi bu durumu yaşayan yada duyanlarınız varmı?teşekkürler yorumlarınız için

Selam bayanlar korunmasız ilişki yaşadık nişanlımla ve normal regl günümde kanamam var en başta kahve rengiydi şimdi idrar yapınca kırmızı pıhtı şeklinde oluyo az az ama.yere eğilince sol kasıkta batmalar oluyo onun dışında kasık ağrısı çok.sizce hamile olma ihtimalim varmıdır? yani adet kanaması gibi bi kanama durumunda hamilelik olabilirmi bu durumu yaşayan yada duyanlarınız varmı?teşekkürler yorumlarınız için

Sihirli küreme bakıyorum ...........Tebrikler hamilesiniz

Hamile değilsinizdir muhtemelen ama hamile kalmak ister gibi bir haliniz var.
Üzülmeyin bir dahaki aya olur belki.

Bazi kadinlar hamilelik basinda hafif kanamalar yasadigi icin olabilir, olmayabilir de. Kanamalar normale göre hafifse test yapin yinede. Adet gününüz gectigi icin varsa cikar.

Sanmıyorum hamile değilsinizdir. Dönem dönem pıhtı, yoğunluk, renk farklı olabiliyor. Bunlar hamilelikle ilgili bilgi vermez. Hamile kalıp regl olanlar var, bundan şüpheleniyorsanız test yaparsınız. Madem regl olduğunuz hâlde bu kadar yüreğiniz atıyor, neden korumasız ilişkiye giriyorsunuz?

Adet günü regl geldiyse nasıl hamile olabilirsiniz ki tabi ki değilsiniz relax olun

Daha önce ilişki yasasının mı ilk kez mi ilişkiye giriyorsunuz ben evlenmeden önce hiç ilişkiye girmedim ozamanlar regl rengi pembemsi gibiydi daha taze duruyordu😂 ilişkiden sonra rengi koyulastı katılastı.dogumdan sonra da camurumsu gibi geliyordur . Sogan kürü yapmıstım kist vardı temizlendi biraz. belkıde ilişkiyle faln alakalıdır . İçiniz rahat degilse test Berin

Back